reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mass Effect: Andromeda si budeme moci předem vyzkoušet zdarma

24.1.2017, Jan Vítek, aktualita
Mass Effect: Andromeda si budeme moci předem vyzkoušet zdarma
Herní dema se dnes již moc nevidí, ale jsou tu i jiné způsoby, jakými nám vývojáři umožňují vyzkoušet si hry ještě před jejich koupí. V případě nového Mass Effect: Andromeda to bude deset hodin hry zdarma ještě před jejím vypuštěním na trh.
Na samotném začátku tohoto roku nám EA a Bioware dali dárek v podobě hry Mass Effect 2 zdarma, která tak posloužila především jako návnada pro čtvrtý díl a jak se tak koukám, stále je v obchodě Origin k dispozici zdarma. Druhý Mass Effect je dosud prodáván na Steamu za 20 eur, kde třetí díl už nenajdeme, ale to vůbec nevadí, neboť by jistě nebyl k dispozici za pouhých 10 eur jako v Originu. EA si možná vybrali druhý Mass Effect hlavně proto, že to byl mezi hráči nesrovnatelně úspěšnější díl, což ukazuje i skóre 8,8 na metacritic, kde trojka získala kvůli zpackanému závěru příběhu 5,5 bodů. Těžko říci, zda si to tato hra zaslouží, nebo ne, každopádně EA asi nechtěli znovu oživovat vášně, které třetí díl vyvolal.





Mass-Effect: Andromeda se ale oprostí od předchozí trilogie a začne jako zbrusu nové dobrodružství ve vedlejší galaxii a my si budeme moci zdarma užít deset hodin tohoto dobrodružství ještě před tím, než se rozhodneme zaplatit 60 nebo více eur za plnou hru.

Tato nabídka vstoupí v platnost 16. března, čili týden před vypuštěním finální verze hry, k čemuž budeme potřebovat pouze účet na EA Access (Xbox) nebo Origin Access (PC). Co se týče majitelů konzole PS4, v jejich případě není jasné, zda je tato nabídka nakonec nemine, to se ještě uvidí. Každopádně by měli mít možnost si vyzkoušet multiplayerovou betaverzi hry, která se chystá i pro Xbox One a PC.


Mass Effect: Andromeda evidentně vychází z předchozích dílů, co se týče (alespoň některých) ras, herního prostředí a stylu, ale jinak Bioware drží detailní informace o příběhu a novinkách pod pokličkou. Právě proto se bude velice hodit možnost vyzkoušet si plnou verzi hry zdarma a až pak se můžeme rozhodnout, zda za to stojí.

Zdroj: KitGuru

reklama