reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mass Effect Legendary Edition s vylepšenou grafikou přijde v květnu

3.2.2021, Jan Vítek, aktualita
Mass Effect Legendary Edition s vylepšenou grafikou přijde v květnu
Široce oblíbená série studia BioWare, trilogie Mass Effect, se dočká své vylepšené verze zvané Legendary Edition. Ta se bude týkat především technické stránky věci, takže na herní mechanismy by autoři neměli moc sahat.
Mass Effect Legendary Edition si budeme moci zahrát 14. května a nyní se můžeme díky traileru zveřejněnému studiem BioWare podívat na to, jak bude vypadat. 
 
 
Rozdíl je vidět na první pohled a lze říci, že jde především o vylepšenou hru světla a stínů, ale také o nové textury, post processingové efekty, ambient occlusion a kdo ví, co ještě. Samozřejmostí je podpora vysokého rozlišení a na PC také širokoúhlých displejů. 
 
 
Mass Effect Legendary Edition tak bude zahrnovat všechny tři díly série plus více než 40 DLC. Nyní si už můžeme tento titul předobjednat, a tak můžeme i zjistit, že se prodává za obvyklou cenu AAA her, čili za 60 eur. Titul bude určen pro PC, Xbox One i PS4 a vedle toho vyjde i vylepšená verze pro Playstation 5 a Xbox Series X/S s podporou 4K/60. 
 
 
BioWare také opět potvrdilo, že aktuálně pracuje na dalším pokračování Mass Effectu a my už od minule víme, že ten má navázat na Mass Effect 3 a ne na Andromedu. To se dalo čekat, neboť třetí díl je oproti Andromedě ještě tuze oblíbená hra. Kdyby se tak tvůrci snažili navázat na Andromedu asi by neudělali ten správný dojem a nevyvolali by potřebná očekávání, na nichž mohou později založit řádný marketingový hype.  


reklama