reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Metal Gear Solid V: pro GeForce zdarma

24.7.2015, Jan Vítek, aktualita
Metal Gear Solid V: pro GeForce zdarma
Aktualizováno: NVIDIA plánuje ke svým grafickým kartám přidat jako bonus další herní hit. Po novém Zaklínačovi a Batmanovi se nyní zákazníci dočkají hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Jaké jsou tedy podmínky?
NVIDIA se tedy dohodla s Konami na tom, aby ke svým grafickým kartám mohla přibalit kupón na hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Tuto skutečnost už potvrdil velký internetový výrobce Newegg, takže můžeme považovat celou věc za hotovou. V krátké době se tak jedná o třetí očekávaný herní hit, a to po Witcher 3: Wild Hunt a problémovém Batman: Arkham Knight.





Newegg slíbil, že nový Metal Gear Solid začne být přibalován ke kartám NVIDIA již brzy, ale firma nezveřejnila, ke kterým modelům to přesně bude. Mluví se ale právě o náhradě za Batman: Arkham Knight a ten byl k dispozici ke kartám GeForce GTX 970, GTX 980 a GTX 980Ti. Vedle toho by mohl být k dispozici i k GeForce TITAN X, ale ke GeForce GTX 960 pravděpodobně ne. Té asi zůstane pouze Witcher 3, stejně jako mobilním GeForce GTX 980M a 970M, ale necháme se překvapit.

Titul Metal Gear Solid V: The Phantom Pain byl již představen na E3 2015, kde obdržel řadu cen a byl často nominován (IGN Game of the Show, Gamespot Best of E3, Polygon Editor’s Choice, atd.). Vypuštění hry na trh je plánováno na 1. září pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360, ovšem zájemci o PC verzi si počkají do 15. září. To ale neznamená, že potřebný kupón na tuto hru se nemůže začít přibalovat ke kartám podstatně dříve.



Aktualizace: Dnes, 24. července, NVIDIA potvrdila, že Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bude skutečně přibalovat ke svým vybraným kartám, přičemž se to týká téměř všech moderních GeForce. Jde o GeForce GTX 980 Ti, GTX 980, GTX 970, GTX 960 a notebooky s mobilními GTX 980M a GTX 970M.





NVIDIA neuvedla, zda byla hra vylepšena o nějaké efekty nabízené v GameWorks, ovšem slíbila, že pro nový MGS připraví příslušné ovladače, a to i Game Ready s SLI profily a příslušnou konfiguraci pro GeForce Experience. Není také jasné, zda se NVIDIA rozhodne nějak kompenzovat ty, kteří se rozhodli ke koupi nové karty i kvůli problémovému Batman: Arkham Knight. Bylo by od ní rozhodně hezké, kdyby tyto uživatele odškodnila klíčem pro MGS.

Zdroj: WCCFtech
reklama