reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA nabídne Rise of the Tomb Raider zdarma

4.1.2016, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA nabídne Rise of the Tomb Raider zdarma
Pokud si plánujete pořídit výkonnější z karet NVIDIA GeForce GTX generace Maxwell, počkejte si ještě pár dní a budete mít možnost společně s kartou získat také nový herní titul Rise of the Tomb Raider. Takže jaké jsou podmínky?
Hra Rise of the Tomb Raider bude nabízena jako bundle k vybraným kartám od tohoto čtvrtka, tedy od 7. ledna. Dosáhnou na ni ovšem pouze noví majitelé výkonnějších grafických karet GeForce popřípadě hotových počítačů, které jsou jimi vybaveny. Tyto informace unikly trošku předčasně díky ruskému zastoupení firmy NVIDIA.





V minulém týdnu se objevily spekulace, že tomu tak bude, ovšem byly důvody k pochybám. Nový Rise of the Tomb Raider je totiž produktem firmy Square Enix a její předchozí díly se objevily v rámci AMD Gaming Evolved. Předpokládá se tak, že i tato novinka si zachová na PC podporu AMD Tress FX, přičemž na Xbox One a PS4 je již k dispozici několik měsíců.

Pro zisk kopie Rise of the Tomb Raider zdarma je třeba si koupit jednu z karet GeForce GTX970, GTX980 a GTX980Ti, popřípadě počítač s GTX 980, GTX 980M nebo GTX 970M. Nabídka vyprší 23. února, takže máte dost času na rozmyšlení, ovšem do té doby může být zásoba karet či PC s tímto bonusem vyprodána. Hru si jinak budete moci pořídit třeba na Steamu, a to právě již od 7. ledna.

Co se týče firmy NVIDIA, o té jsme zatím v novém roce moc neslyšeli, tedy krom vyjádření jejího zástupce o _ID:="CD71C8395C28EBE5C1257F3000411814"; @eval(genURL). Počkat si ale musíme už jen do zítřejšího odpoledne, kdy NVIDIA otevře svá novinková stavidla. Pokud máte zájem, zde budete moci sledovat její prezentace online.

Zdroj: DSOG
reklama