reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Skládací skříně HAF Stacker na trhu: doplněno o ceny

27.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Skládací skříně HAF Stacker na trhu: doplněno o ceny
Již na začátku září se objevila zpráva o příchodu nové série počítačových skříní Cooler Master HAF Stacker, která se skládá z celkem tří modelů, jež můžeme využít v jednom celku. Můžeme je totiž vrstvit na sebe, a to v podstatě libovolně,...
Již na začátku září se objevila zpráva o příchodu nové série počítačových skříní Cooler Master HAF Stacker, která se skládá z celkem tří modelů, jež můžeme využít v jednom celku. Můžeme je totiž vrstvit na sebe, a to v podstatě libovolně, přičemž konkrétně jde o HAF 915F, HAF 915R a HAF 925. Z kombinace HAF 915R a HAF 925 nám pak vyjde dvojskříň HAF 935.





Cooler Master uvádí, že jednotlivé skříně se dají spojit nebo rozpojit pomocí dvou jednoduchých kroků, a to pomocí speciálních držáků, které si firma vypůjčila ze zbraňových systémů (Picatinny rail).





Model HAF 915F je malá skříň určená pro základní desky Mini-ITX a podporuje grafické karty s délkou až 310 mm, standardní ATX zdroj a vodní chlazení s až 360 mm dlouhým radiátorem. Krom toho do ní můžeme vměstnat i šest pevných disků a vysoký procesorový chladič typu Cooler Master Hyper 212 Plus.

Obdobou je HAF 915R, jež může posloužit pro umístění až 9 pevných disků nebo 12 SSD, přičemž podporuje také až 360 mm dlouhý raidátor vodního chlazení. Hlavním rozdílem od 915F je, že má zdroj umístěný vzadu a vepředu má 92mm ventilátor pro chlazení disků. A zrovna tento model lze spojit v jeden celek se skříní HAF 925.





HAF 935 (925 + 915R) tak kombinuje velký Middle Tower s malou skříní pro desky Mini-ITX, kterou však můžeme využít různýmu způsoby, třeba jako rozšířený prostor pro radiátory vodního chlazení, pevné disky, domácí server nebo prostě sekundární počítač. Více se o tomto tématu dozvíte na stránkách výrobce (viz zdroj), kde si Cooler Master připravil flashovou prezentaci. Více ale napoví následující video, kde je vidět způsob, jakým můžeme jednotlivé skříně na sebe vrstvit.



Aktualizováno: Cooler Master již zveřejnil také ceny. Dle nových informací za HAF 915F a HAF 915R dáme stejnou sumu, čili 58 euro (1600 Kč) a HAF 935 přijde na 142 euro (3900 Kč), ovšem bez daně. Konečné ceny tedy budou vyšší.

Zdroj: TZ Cooler Master

reklama