reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tesla prodávala v Číně karaoke set TeslaMic, už si na něm smlsli i skalpeři

2.2.2022, Milan Šurkala, aktualita
Tesla prodávala v Číně karaoke set TeslaMic, už si na něm smlsli i skalpeři
V Číně začala Tesla prodávat další merchandise produkty. Novinkou se stal karaoke set dvou mikrofonů TeslaMic, který se už stal také terčem skalperů a vyprodal se za pouhou hodinu od uvedení.
Tesla neprodává zdaleka jen auta. Ve své nabídce má také několik merchandise produktů a v případě čínského obchodu se zde na chvíli objevil i karaoke set dvou mikrofonů TeslaMic. Tento set vyšel v souvislosti s aktualizací k čínskému novému roku (2022.2.1), která přinesla také karaoke aplikaci Leishi KTV. Cena novinky byla stanovena na 1199 čínských juanů, což je asi 4000 Kč. O set byl obrovský zájem, během hodiny se vyprodal a web se pod náporem zájemců hroutil.
 
TeslaMic
 
Mezi těmito zájemci byli i skalpeři, kteří stejně jako u Tesla Tequilly a dnes např. grafických karet skoupili, co se dalo, a obratem to nabízejí dál za vyšší ceny. Na internetu se sety mikrofonů už objevily např. za více než 3000 juanů (10 tisíc Kč). Set se připojuje k systému vozu, s kterým se automaticky páruje.
 
TeslaMic
 
Další z novinek je Wireless Portable Charger 2.0 za 70 USD (to už se tedy bavíme o USA), ale i zde jde o vyprodané zboží. Jde o powerbanku s kapacitou 10000 mAh, kterou je možné nabít přes bezdrátové nabíjení ve vozech Tesla. Disponuje 18W výstupem, podporuje standard Qi i nabíjení přes port USB-C.
 
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama