reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Titanfall 2 už tento pátek, trailer slibuje napětí a akci

25.10.2016, Jan Vítek, aktualita
Titanfall 2 už tento pátek, trailer slibuje napětí a akci
Electronic Arts vydají nový Titanfall 2 už tento pátek, 28. října, takže my si jej budeme moci vychutnat přímo ve svátek. Dnes byl k tomu vydán cinematický trailer ukazující souboj pilotů a jejich robotických titánů, který slibuje velkolepou akci.
Pakliže jde o trailer ve filmovém duchu, nelze od něj očekávat záběry, které uvidíme v samotné hře, ale kdyby tak vypadala a působila, nikdo by se asi nezlobil. Podbarven je tarantinovskou a příslušně upravenou skladbou Bang Bang s podtitulem My Titan Shot Him Down, která se snaží doplnit "neuvěřitelnou rychlost pilotů a nezměrnou mohutnost jejich titánů" v akci.





V posledních několika dnech se také Electronic Arts snaží navnadit zákazníky k tomu, aby si hru objednali předem, za což mají získat brzký přístup (tři dny dopředu) k mapě Angel City. Rozumný člověk si ale spíše počká na to, zda hra získá pozitivní ohlasy od ostatních hráčů a zda s ní nebude něco v nepořádku po technické stránce, však by se tomu už ani nikdo nedivil. V nabídce je jednak standardní verze a pak verze deluxe, která obsahuje přístup i ke všem budoucím DLC.


Vedle vloženého traileru EA zveřejnilo také další videa, která objasní, co můžeme očekávat od kampaně pro jednoho hráče. Co se týče nároků na hardware, ty minimální vyžadují CPU úrovně Core i3-6300T, 8 GB paměti a grafiku GeForce GTX 660 a obdobnou. Pro vysoké detaily je doporučen procesor Core i5-6600 a GeForce GTX 1060 či podobné a pro 4K při 60 FPS budeme potřebovat to nejlepší, čili Core i7-6700K plus GeForce GTX 1080. Vývojáři také chtěli zvláště vypíchnout to, že PC verze není pouhý konzolový port a nabídne oproti nim výtečnou grafiku.






Šéf vývojářů Titanfall 2 Vince Zampella si také ve svém tweetu šťouchnul do jiných týmů, když uvedl, že si máme uvolnit kvůli úvodnímu patchi celých 88 MB místa na disku. Snaží se tím poukázat na to, že dnes už nejsou výjimkou tzv. day-one záplaty zabírající řadu gigabajtů. Takový Battlefield 1 vyžadoval stáhnutí dalších 2,4 GB a Gears of War 4 dokonce 11 GB záplat, než jsme si je vůbec mohli poprvé zahrát. Alespoň to, když už krabicová verze hry neobsahuje nic než kód. Jestli se chcete dočíst více, na Gamespotu je již recenze.

Zdroj: Youtube, Hexus.net
reklama