reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft nabídne zdarma Rayman Origins

12.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft nabídne zdarma Rayman Origins
Společnost Ubisoft pokračuje s oslavou svých třicetin a chystá se nabídnout další hru zdarma. Tentokrát to bude Rayman Origins, čili čtvrtý díl této série, který bude k dispozici už příští týden.
Aktuálně Ubisoft stále nabízí původní Splinter Cell zdarma, čili hru z roku 2002. Jediné, co se po nás vyžaduje, je vytvoření účtu na Uplay a poté si musíme stáhnout a nainstalovat příslušnou aplikaci. Nyní tak Rayman Origins ještě není v nabídce, ale Ubisoft už dopředu oznámil, že v ní bude brzy, a to o 17. srpna.





Rayman Origins je čtvrtý díl své série, který byl jako klasická plošinkovka vypuštěn na PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii, Nintendo 3DS, Xbox 360 a Windows PC v listopadu roku 2011. Přijata byla kladně a oceněn byl její styl grafiky, design úrovní i humor. Krom jednoho hráče si Raymana mohli zahrát až čtyři lidé v kooperativním režimu, což ale záviselo na možnostech vaší platformy.





Navazující díl z roku 2013 dostal název Rayman Legends a byl přijat s podobným nadšením a zatím jde o poslední díl, který je určena pro PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Xbox 360 a Windows PC.

Rayman Origins bude třetí hra, kterou Ubisoft v rámci oslav Ubi 30 nabídne. První byl Prince of Persia: The Sands of Time z roku 2003 a druhou zmíněný Splinter Cell, takže je dobré vidět, že se Ubisoft odhodlal nabídnout i podstatně mladší titul. Ten si stále můžeme koupit třeba na Steamu za deset eur a tam má také "velmi kladné" hodnocení. Pak nás čekají ještě tento rok čtyři další hry zdarma chystané na září, říjen, listopad a prosinec.

Zdroj: Ubisoft
reklama