reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Akce Nvidie: k nově prodaným GeForce RTX 4000 zdarma Diablo IV

12.5.2023, Milan Šurkala, aktualita
Akce Nvidie: k nově prodaným GeForce RTX 4000 zdarma Diablo IV
Společnost Nvidia si připravila prodejní akci ke svým grafickým kartám GeForce RTX 4000. Až do poloviny května k těmto kartám dostanete zdarma počítačovou hru Diablo IV a nějaké další drobnosti.
Pokud plánujete koupi nové grafické karty z řady GeForce RTX 4000 a máte rádi herní sérii Diablo, možná tu pro vás má Nvidia další argument k tomu, abyste upgradovali právě teď. Od 9. května totiž běží speciální prodejní akce Geforce RTX řady 40 se hrou Diablo IV. Pokud od daného data do 13. června koupíte některou z grafických karet GeForce RTX 4090, 4080, 4070 Ti nebo 4070 u participujících partnerů, získáte balíček se hrou Diablo IV Standard Edition.
 
Nvidia GeForce RTX 4000 a Diablo IV
 
Ten dále obsahuje Mount Light-Bearer a zbroj pro mount Caparison of Faith, Křídla Inarius Wings a pet Inarius Murloc do hry Diablo III, Mount Amalgam Ragedo hry World of Warcraft a Kosmetický set Umber Winged Darkness do hry Diablo Immortal. Pro aktivaci je nutné mít nainstalovanou aplikaci GeForce Experience a spárovat zde kupón s danou grafickou kartou, ta by tedy měla být už nainstalována v počítači. Nvidia dále podotýká, že Diablo IV podporuje DLSS 3, které lze využívat s těmito novými kartami stejně jako Nvidia Reflex. Podpora ray-tracingu bude přidána později.
 
Ještě připomeňme jednu věc. Dnes začíná Server Slam, tedy další možnost si bezplatně zahrát betaverzi hry Diablo IV. Pokud si chcete zahrát, máte nejvyšší čas začít stahovat hru (což je možné už od středečního večera). Server Slam začne v pátek 12. května 21:00 našeho času a skončí 14. května rovněž ve 21:00
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama