reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Diablo 4 si ještě jednou můžete zahrát zdarma, Server Slam začne 12. května

23.4.2023, Milan Šurkala, aktualita
Diablo 4 si ještě jednou můžete zahrát zdarma, Server Slam začne 12. května
Koncem března bylo možné si po dobu jednoho víkendu zahrát otevřenou betaverzi dlouho očekávané hry Diablo IV. Nyní budete mít ještě jednu šanci. V první polovině května na vás čeká Server Slam, další bezplatný víkend.
Dlouho očekávaná hra Diablo 4 přijde 6. června, nicméně hráči budou mít ještě jednu možnost si hru bezplatně zahrát poté, co měli přístup k otevřené betaverzi koncem března. Další betatest nese název Server Slam a nabídne Prolog a celý 1. akt. K dispozici bude všech pět typů bojovníků, tedy Barbarian, Druid, Necromancer, Rogue a Sorcerer. Vývoj postavy se opět nebude přenášet do finální verze hry, tu bude potřeba začít od počátku. Hráči mohou dosáhnout max. 20. levelu, poté se už nebudou přičítat zkušenosti, ale stále bude možné hrát dále, zabíjet příšery a získávat nové předměty.
 
Diablo 4 Server Slam
 
Pravděpodobnost nalezení legendárních předmětů má být upravena na míru, která bude obvyklá ve finální verzi hry. Hra už bude mít zakomponovány opravy bugů a další aktualizace, které do té doby vyjdou. Nadále však bude možné získat odměny (Initial Casualty Title, Early Voyager Title a Beta Wolf Pack Cosmetic Item), které se pak projeví ve finální verzi hry a je tu i jedna nová (Cry of Ashava Mount Trophy z  zabití Ashavy s postavou na 20. úrovni).
 
Abyste mohli hrát, není potřeba čekat se stahováním a instalací až do okamžiku spuštění nového testu. Hru bude možné stahovat od 10. května 21:00, přičemž Server Slam začne v pátek 12. května 21:00 našeho času a skončí 14. května rovněž ve 21:00. K dispozici bude pro Windows PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 i 5. Hrát bude možné samostatně i ve skupinách o max. 4 členech.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama