reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD a Bethesda: 500 karet Radeon RX 7900 XTX v limitované edici Starfield

12.8.2023, Karel Polívka, aktualita
AMD a Bethesda: 500 karet Radeon RX 7900 XTX v limitované edici Starfield
Společnosti AMD a Bethesda na QuakeConu 2023 představily limitovanou edici grafické karty Radeon RX 7900 XTX s motivem Starfieldu, což je velmi očekávané obří RPG odehrávající se ve vesmíru, které by mělo vyjít už příští měsíc.
AMD je exkluzivním partnerem Starfieldu pro platformu PC, takže jde o další marketingové podtrhnutí tohoto faktu v návaznosti na probíhající promo akci, v rámci které při nákupu jednoho z vybraných procesorů nebo grafických karet AMD lze získat kód na aktivaci Starfieldu, který má vyjít už 6. září (kód je nutné uplatnit do 28. října 2023, více informací najdete na webu AMD nebo přímo v podrobných podmínkách promo akce).
 
 
Design grafické karty z této limitované edice je celkem vydařený (viz následující video prezentace), takže je docela škoda, že bylo vyrobeno jen 500 kusů určených pro rozdání účastníkům QuakeConu 2023 a nikoli pro přímý prodej. Bylo totiž jasně řečeno, že další kusy této verze karty už nikdy vyrobené nebudou. Bude tak zajímavé sledovat, za jaké ceny se budou objevovat na Ebay pro zájemce z řad sběratelů zajímavého HW.
 
 
 
 
 
Zároveň byla představena i limitovaná edice procesoru Ryzen 7 7800X3D s motivem Starfieldu (taky jen 500 kusů), ale v tomto případě jde pouze o podobu krabičky, takže to není ani zdaleka tak zajímavé jako speciální design celého chladiče grafické karty.
 
Zdroj: BethesdaAMD
reklama