reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD Raise The Game 2020: až tři hry zdarma k novému hardwaru

31.1.2020, Jan Vítek, aktualita
AMD Raise The Game 2020: až tři hry zdarma k novému hardwaru
Společnost AMD dle letáku získaného serverem VideoCardz nabídne k nově zakoupenému hardwaru a konkrétně Radeonům až tři hry zdarma. Máme tu už informace o tom, jaké hry to jsou a pro které Radeony to platí. 
Nová akce Raise the Game pro rok 2020 už bude prosazovat prodej nejnovějších Radeonů se 7nm čipy Navi, protože zájemci o Vegu (pokud ji někde seženou) nebo Polaris mohou získat maximálně tříměsíční předplatné pro Xbox Game Pass for PC. 
 
 
Předchozí nabídka her zdarma skončila společně s předchozím rokem, ovšem do včerejšího dne mohli zákazníci uplatňovat získané kupóny. Nyní je tak už daná akce pasé a logicky můžeme očekávat novou, kterou by AMD mělo soudě dle úniku materiálů představit již brzy. 
 
 
Nová Raise the Game pro rok 2020 ale překvapivě nezahrnuje karty Radeon RX 5600 XT, pouze modely RX 5500 XT, RX 5700 a RX 5700 XT. Je ale možné, že k VideoCardz se dostaly dokumenty, které ještě čekaly na finální úpravy, ostatně není jediný rozumný důvod, proč karty RX 5600 XT vynechat, když akce platí pro ty levnější i dražší. 
 
Pro nové majitele Radeonů RX 5700 jsou tak připraveny dvě hry, a sice Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, čili plná hra plus rozšíření, a také Resident Evil 3. Pro Radeon RX 5500 XT zase platí Resident Evil 3, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (včetně jistého neupřesněného předmětu pro hru) a nakonec Warcraft III: Reforged. Ve všech případech je tu pak navíc i zmíněné tříměsíční předplatné pro Xbox Game Pass for PC. 
 
Jako obvykle se kupující bude muset ujistit, že si kartu pořizuje v obchodu, jenž se do akce zapojil. Jejich seznam zatím neznáme vzhledem k tomu, že tato akce ještě nebyla oficiálně zahájena. Očekávat to ale můžeme každou chvíli, neboť dle VideoCardz bude platit pro karty zakoupené mezi 4. únorem a 25. dubnem. V případě Xbox Game Pass ale platí 1. červenec 2019 až 25. duben 2020, takže zde jde o dlouhodobou nabídku. 


reklama