reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Anketa: Souhrnné e-maily o nových článcích?

20.1.2019, Karel Polívka, anketa
Anketa: Souhrnné e-maily o nových článcích?
V rámci rozvoje našich magazínů bychom rádi zjistili, zda máte nadále zájem o e-mailové rozesílky o nových článcích z jednotlivých magazínů, když lze mít to stejné v jednom souhrnném e-mailu.
Opět jsme začali našim čtenářům s uživatelským profilem posílat jimi vyžádané e-maily o nových článcích, čemuž předcházela aktualizace seznamu adresátů (zrušili jsme příjem u profilů, u nichž nedošlo po 1.1.2014 k nějaké aktivitě). Pozastavení těchto rozesílek trvalo delší dobu, za což se omlouváme všem, kteří nám psali, že by je opět rádi dostávali. Máme 2 typy rozesílek o nových článcích (v obou případech jsou k dispozici denní a týdenní):
 
 

E-maily z jednotlivých magazínů

 
Pokud si uživatel ve svém profilu zvolil např. denní e-maily pro 3 magazíny, obdrží každý den 3 e-maily (pokud v těch 3 magazínech vyjde nový článek).

 

Souhrnné e-maily pro všechny magazíny

 
Pokud si uživatel ve svém profilu zvolil např. denní e-maily pro 3 magazíny a zároveň zaškrtl "Vše v 1 e-mailu", obdrží každý den pouze 1 e-mail s odkazy na články ze všech 3 zvolených magazínů, jež se barevně odlišují (modrá pro Svět hardware, oranžová pro Digimanii atd.). Pozor na to, že společně s volbou "Vše v 1 e-mailu" je nutné zvolit i magazíny, které chcete do souhrnné rozesílky zahrnout.
 
 
 
Nastavení e-mailů o nových článcích v uživatelském profilu, ilustrační screenshot
 
 
Souhrnné e-maily jsme vytvořili teprve nedávno (z hlediska už 20leté historie Světa hardware) pro čtenáře, kteří navštěvují více našich magazínů, aby od nás nedostávali příliš mnoho e-mailů. Jelikož jsme na to tehdy nijak neupozorňovali, je možné, že o nich mnozí z vás ani neví, čemuž napovídá i poměrně malý počet uživatelů, kteří si je v profilu nastavili, přestože odebírají e-maily o nových článcích z více magazínů.
 
 
 
Ukázka obsahu v souhrnném e-mailu o nových článcích ze 4 magazínů (Vše v 1 e-mailu)
 
 
Kromě upozornění, že je tato souhrnná rozesílka k dispozici, chceme zjistit, zda je mezi vámi vůbec zájem o rozesílky z jednotlivých magazínů, když můžete dostávat vše v 1 e-mailu, v němž poznáte podle barvy nadpisů, kterým magazínům články náleží. Nabízí se tak rozesílky z jednotlivých webů zrušit a nechat jen tu souhrnnou se všemi Vámi zvolenými magazíny. Budeme tak rádi, když se této ankety zúčastníte a napíšete komentář do diskuze (pokud nechcete psát veřejně, můžete nám napsat pomocí připomínkového formuláře).

V případě zájmu můžete nahlédnout na podrobnější popis a postup ohledně nastavení nebo naopak zrušení příjmu všech našich e-mailových rozesílek.
O jaké e-maily o nových článcích máte zájem?
V anketě šlo hlasovat od 20.1.2019 do 31.3.2019. Počet hlasujících: 42
Chci dostávat e-maily z jednotlivých magazínů (každý magazín je 1 e-mail)17 %
Chci dostávat souhrnné e-maily, kde jsou zvolené magazíny pohromadě52 %
Nemám zájem o e-maily o nových článcích31 %
reklama