reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bethesda připravuje "Ultimate DOOM" a hraní o víkendu zdarma

20.7.2017, Jan Vítek, aktualita
Bethesda připravuje "Ultimate DOOM" a hraní o víkendu zdarma
Bethesda Softworks si připravila zajímavé novinky týkající se hry Doom z minulého roku, a to jednak podstatnou aktualizaci na verzi 6.66, která má nabídnout vrcholný zážitek z hry a vedle toho také možnost hraní o víkendu zdarma. 
"Ultimate Doom Experience", to slibuje nová verze hry s příhodným označením 6.66, která značí konec Season Pass a odemčení všech DLC všem majitelům hry na veškerých platformách. 
 
 
Vedle toho bude tato aktualizace pochopitelně řešit různé dílčí chyby a přinese optimalizace, ale navíc představí také nový multiplayerový postupový systém, zcela nový systém run a také oprášené uživatelské rozhraní. 
 
Bethesda chce zkusit na toto všechno namlsat také ty, kteří ještě o Doom z roku 2016 nezavadili a těm nabídne možnost zahrát o víkendu zdarma. Pro PC verzi to platí už pro tento víkend, a to dle zprávy už od dnešní sedmé hodiny večerní, majitelé Xbox One si budou moci začít hrát už o hodinu dříve a pro PS4 platí ten samý čas, ale až 27. července. Následovat bude prodejní akce, v níž bude Doom prodáván za 15 dolarů. 
 
Díky zpřístupněným DLC si budete moci svou kopii Doomu obohatit o devět map, tři další zbraně, rovněž tři nové démony a nové vybavení jako sady zbroje a podobně. Bethesda se také rozhodla, že současný systém náhodného odemykání věcí nahradí jiným, který zohlední dosavadní postup, což má být dle vývojářů herně více uspokojující. Zkušení hráči také dostanou možnost svůj postup kompletně resetovat, nebo si ponechat získané zbraně, výbavu a jiné výdobytky a pokračovat v rámci nového systému. 
 
Hack Module System bude nahrazen nově zpracovaným Runes System, což jsou v podstatě speciální schopnosti (perk) napomáhající nám ve hře. A co se týče přepracovaného uživatelského rozhraní, to se týká i herního HUD, které má být čistší a přehlednější. A konečně, pokud se rozhodnete si hru vyzkoušet a pak si ji i koupit, nebudete muset začínat znova, neboť uložená pozice i dosavadní postup se neztratí. 
 
Zdroj: Hexus.net
reklama