reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Borderlands 2 VR pro PC jsou na cestě, jak se hrají?

28.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Borderlands 2 VR pro PC jsou na cestě, jak se hrají?
Na trh se v dohledné době už chystají Borderlands 3, ovšem máme tu i další novinku v podobě titulu Borderlands 2 VR, který rozšiřuje nabídku her dostupných pro VR headsety na PC. Dosud to byla exkluzivita pro PSVR. 
Titul Borderlands 2 VR však ještě nebyl oficiálně ohlášen, pouze byl zatím spatřen, že získal ESRB rating pro PC. Na platformě PlayStation VR však existuje už od prosince předchozího roku a v té době se mluvilo o tom, že zůstane ještě po dobu půl roku exkluzivitou. I kdyby se tento půl rok počítal od ledna 2019, bude brzy pryč, takže brzy bude možné, aby tato hra dorazila na trh v PC verzi. 
 
 
Dá se očekávat, že půjde o hodnotný přírůstek pro řadu majitelů PC VR headsetů, protože takových je na trhu stále jen málo a každý se bude hodit na to, aby mohl přesvědčit více a více lidí k zakoupení headsetu. Jinak je to na tomto trhu klasický scénář ve stylu slepice a vejce. Pokud nejsou rozšířeny VR headsety, vývojáři mají slabou motivaci pro ně tvořit či upravovat hry. A s nedostatečnou nabídkou her zase jen málo zákazníků chce do koupě headsetu dávat peníze. 
 
​  
My se také můžeme podívat na to, jak se Borderlands 2 s využitím VR headsetů hrají. Je třeba upozornit, že PSVR verze Borderlands 2 VR má řadu omezení. Jednak tu byl pouze základní obsah hry a potom je možné hrát pouze sami, ne v multiplayeru. Někteří si také stěžovali na nízké rozlišení grafiky, což zvláště s VR headsetem nevypadalo vůbec dobře, ale právě alespoň to bude v případě PC verze jistě lepší. Zda budou nějak řešeny i obsahové a herní stránky, to teprve uvidíme. 
 
Stejně také není jasné, na jakých prodejních platformách by se tato hra mohla objevit a jaké VR headsety by měla podporovat. Takže jako obvykle uvidíme. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama