reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Call of Duty: Modern Warfare dorazí v říjnu

31.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Call of Duty: Modern Warfare dorazí v říjnu
Společnost Activision ohlásila, že titul Call of Duty: Modern Warfare dorazí pro PC a herní konzole letos na konci října. Jde o další hru od Infinity Ward slibující "epický příběh" pro jednoho hráče. 
Z označení této hry je zřejmé, že letos zažijeme opět jeden reboot herní série, ostatně i v ikoně vyobrazený drsňák sám vypadá trošku "rebootovaně" se svou úpravou vousu, ale zdání může klamat. O příběhu se toho moc neví, ale téma by prý mělo být podobné jako v případě titulu Modern Warfare 2, takže možná další studená válka mezi USA a Ruskem? Pro hráče samotného by však určitě zrovna studená nebuda, nicméně dle traileru bude velké téma tohoto titulu také terorismus či občanská válka a evropská města či lokace na Středním východě.
 
 
Vedle hutné příběhové linie pro jednoho hráče nám vývojáři slibují samozřejmě i akcí nabitý multiplayer včetně kooperace, podporu cross-play a chybět tu bude season pass. 
 
 
 
Téměř veškerý obsah by tak měl být přístupný pro všechny, ovšem ani tak nebudou chybět různě oceněné verze. Jednak tu máme standardní edici, pak edici Operator s jistými bonusy v podobě výbavy do hry a pak ještě Operator Enhanced s 3000 COD Points, za něž si budeme kupovat další výbavu. To tak bude zajímat především ty, kteří se těší na multiplayer. 
 
 
Hra vstoupí na trh 25. října a zatím nebylo řečeno ani slovo o tom, že by se majitel nějaké edice nebo nedočkavec ochotný si hru předplatit mohl dočkat dříve. Autoři slibují kompletně přepracovanou hru s fotorealistickou grafikou, což je třeba vzít trošku s rezervou. Nicméně použit byl neupřesněný nový engine schopný poskytovat kvalitní volumetrické efekty, HDR a také bude moci využít DirectX Raytracing. Audio si zase vezme na starost Dolby ATMOS. 
 
Verzi pro PC, která samozřejmě jako jediná bude podporovat ray tracing, má na starost studio Beenox. Zatím ještě nejsou známy požadavky na hardware, ale už víme to, že hra bude exkluzivně na Battle.net. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama