reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master nabízí dvě nové MasterBox TD500 pro desky E-ATX

12.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master nabízí dvě nové MasterBox TD500 pro desky E-ATX
Cooler Master si připravil dvě nové, ale v podstatě stejné skříně MasterBox TD500 určené pro velké sestavy založené na základních deskách formátu Extended ATX (E-ATX). Máme tu konkrétně MasterBox TD500 Mesh a Mesh White.
MasterBox TD500 Mesh a Mesh White od společnosti Cooler Master si můžeme krátce představit jako velké skříně lišící se navzájem pouze svým zbarvením. Obě se snaží nabídnout kvalitní chlazení, což je zřejmé už jen s pohledem na perforované čelo a pod ním schované tři velké ventilátory, které se ukážou díky svým barevným LED. 
 
 
Máme tu variaci na klasický design MasterBox se zkoseným čelem a nahoře umístěnými porty a tlačítky. Celou levou bočnici přitom v obou případech tvoří tvrzené sklo, jež má v sobě vybroušeno několik rovný zářezů. A zvláště na světlém modelu je vidět, jak je přední jemná mřížka tvarovaná s využitím ostrých hran. 
 
 
 
Obě skříně jsou dodávány se třemi ARGB ventilátory vepředu, jejichž podsvícení si samozřejmě budeme moci nastavit dle libosti, a to s využitím systémů poskytnutých základními deskami značek ASUS, Gigabyte, MSI a ASRock.
 
Uvnitř pak máme klasické rozmístění komponent se zdrojem ve spodním tunelu, který má na sobě i pozice pro dvě 2,5" zařízení. Podporovány jsou základní desky formátu až E-ATX SSI-CEB (12" x 10,7"), dále pak celkově až sedm 120mm ventilátorů nebo dva 360mm radiátory vodního chlazení. Pak je možné dovnitř umístit až 410 mm dlouhé karty, až 165 mm vysoký procesorový chladič a zdroj může mít hloubku až 180 mm. 
 
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh a Mesh White jsou dostupné za doporučenou koncovou cenu 2499 Kč s DPH v České republice a 99,99 euro s DPH na Slovensku.
 
Zdroj: TZ Cooler Master


reklama