reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master uvádí vodní chladiče ML240L RGB a ML120L RGB

30.11.2017, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master uvádí vodní chladiče ML240L RGB a ML120L RGB
Cooler Master si připravil dva nové vodní chladiče, které se chlubí RGB podsvícením vodní pumpy a ventilátorů a mají ve vybavení ještě ovladač a také kabelový splitter. Jedná se o produkty MasterLiquid ML240L RGB a MasterLiquid ML120L RGB.
Barevné podsvícení pomocí LED je dnes tak moc populární, že se je výrobci snaží nacpat kamkoliv a vodní chlazení je ideální kandidát, neboť je v počítačových skříních dobře na očích (pokud mají prosklenou bočnici) a skládá se z více částí. Oba modely mají RGB efekty na ventilátorech a pumpách a pak tu je ještě ve výbavě ovladač otáček ventilátorů a rovněž RGB splitter. Ten poslouží pro synchronizaci podsvícení RGB v chladičích s deskami firem Asus, MSI, Gigabyte či ASRock. 
 
 
MasterLiquid ML240L RGB a MasterLiquid ML120L RGB se liší pouze tím, že první má 240mm radiátor pro dva 120mm ventilátory a druhý pouze 120mm radiátor pro jeden ventilátor. 
 
Oba mají na vodním bloku integrovanou nízkoprofilovou a dvoukomorovou vodní pumpu, využity jsou ventilátory MasterFan MF120R RGB a pro větší bezpečnost trubičky se dvěma vrstvami. Chladiče jsou připraveny pro patice AMD a Intel, a to včetně nejnovějších AM4 a LGA 2066. 
 
Tyto novinky jsou k dispozici na evropských trzích od včerejšího dne za doporučenou cenu 60 eur za MasterLiquid ML120L RGB a 70 eur za MasterLiquid ML240L RGB. České obchody je však ještě v nabídce nemají. 
 
Zdroj: TZ Cooler Master


reklama