reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Detroit: Become Human přijde už v prosinci v PC verzi

20.11.2019, Jan Vítek, aktualita
Detroit: Become Human přijde už v prosinci v PC verzi
V poslední době se nám trošku natrhl pytel s konzolovými hrami, které se nakonec dočkají své PC verze. Po Red Dead Redemption 2 nebo Death Stranding tu máme i další známý titul, tentokrát od Quantic Dream. 
Studio Quantic Dream ovšem už dříve v tomto roce prozradilo, že tři z jeho titulů, které byly dříve exkluzivní pouze pro PlayStation, přijdou nově i pro PC. Quantic Dream totiž už chtějí i nadále vyvíjet hry pro více platforem a ne pouze pro jedinou jako doposud. Na PC přitom už dorazily hry Heavy Rain a Beyond Two Souls z let 2010 a 2013 a nyní přichází řada i na Detroit: Become Human z předchozího roku. Dvě dříve jmenované hry přitom nabídly i demoverze, aby si lidé mohli vyzkoušet, do čeho jdou, ale není jasné, zda to bude platit i pro tu nejnovější. 
 
 
Detroit: Become Human můžeme pokládat za dosud nejlepší titul od Quantic Dream, která získala dobré hodnocení od recenzentů i zákazníků a právě veřejnost byla možná ještě spokojenější. Kdo je nespokojen, tak hře vyčítá, že jde v podstatě o interaktivní film, v němž si ani moc nezahrajeme a celé to nemá dlouhé trvání (pod 10 hodin), ovšem to není žádné tajemství a taková tato hra prostě je.
 
Popis přitom hovoří o adventuře, jejíž příběh budeme rozvíjet pomocí dialogů, což v podstatě je definice interaktivního filmu. Půjde zde opět jednou o budoucnost a androidy, kteří si uvědomili sami sebe a vysloužili si tím rozsudek smrti. Je to tedy už mnohokrát použité téma v provedení, na kterém si recenzenti cenili vizuální stránku i výkon hlavních postav (Philip Sheppard, Nima Fakhrara a John Paesano) s jejich namluvením, ale na druhou stranu moc některé aspekty příběhu a dialogů, výkony vedlejších postav či ovládání, takže dokonalý interaktivní film to není. 
 
Detroit: Become Human bude nejdříve k dispozici na Epic Games Store, a to od 12. prosince, kde bude stát 40 eur. Zda přijde i na Steam, to dosud nebylo potvrzeno. 
 


reklama