reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Far Cry 5: konečně i video ze hry

13.6.2017, Jan Vítek, aktualita
Far Cry 5: konečně i video ze hry
Ubisoft představil na E3 řadu novinek, ale tou nejsledovanější je přirozeně pátý díl série Far Cry, která se poprvé přesune na půdu Spojených států, kde budeme kosit náboženské fanatiky, kteří se rozhodli podrobit si celé město. 
A s těmi se vypořádáme pěkně po americku s využitím naleštěných zbraní, těžkých tahačů, ozbrojeného hornoplošníku a tuny klasických aut. 
 
Far Cry 5
 
Far Cry 5 bude také o spolupráci, takže bude možné si najímat další pomocníky a ty úkolovat. Video přímo ukazuje, že bude možné třeba snipera poslat na věž, aby nás při našem útoku zblízka mohl efektivně krýt. Letadlo a truck pak půjde použít na těžší úkoly zahrnující více destrukce a nápomocen bude taky pejsek. 
 
Hra se bude odehrávat ve státu Montana a imaginárním Hope County, kde budeme řídit odboj bojující proti vražedným fanatikům. Můžeme tak očekávat klasické americké reálie ve světě, který budeme moci volně zkoumat i ze vzduchu. To ostatně dobře ilustruje zveřejněné video ze hry. 
 
 
K dispozici také bude Far Cry 5 Collector’s Edition, kterou si můžeme už předobjednat v Ubisoft Store. Ta bude další nástavba pro Gold Edition s celým Season Pass i Digital Deluxe Pack s novými vozy, zbraněmi a výbavou a nabídne navíc také Deer Skull Trophy sestávající ze 45 cm širokého pouzdra Steelbook, oficiálního soundtracku a barevné mapy Hope County. 
 
Far Cry 5 přijde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 27. února 2018. 

Zdroj: wccftech
reklama