reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gamescom 2019 je v dohledu, co nabídne?

15.8.2019, Jan Vítek, aktualita
Gamescom 2019 je v dohledu, co nabídne?
Na letošním Gamescomu bychom měli jako obvykle vidět to, čím se nás herní studia a nakladatelé budou snažit oblažit v hlavní podzimní sezóně, kdy přichází na trh největší blockbustery. A co dalšího to bude?
Gamescom 2019 začne v německém Kolíně už v úterý 20. srpna, ovšem na pondělek jsou naplánovány tři důležité prezentace, které tak proběhnou ještě před oficiálním začátkem, přičemž akce potrvá do 24. srpna. 
 
 
Jako první si vezme v 6 večer 19. srpna slovo Microsoft se svou Inside Xbox Conference, o hodinu později nastoupí Google s prezentací o Stadia Connect a od osm večer se budeme moci dívat na Opening Night Live komentovaný Geoffem Keighleym z Game Awards. 
 
Dle neoficiálních informací bude Microsoft ukazovat zbrusu nové záběry s prostředí hry Gears 5 spojené s režimem Horde a pak se možná dozvíme detaily o herním příběhu. Gears 5 ale pochopitelně nebudou jediný prezentovaný titul, dále to má být FIFA 20 od EA, Halo Infinite, Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 a Bleeding Edge. A možná že se dozvíme i více o chystaném Xboxu. 
 
Google se pak bude snažit přesvědčit Evropany, že jeho streamingový Project Stadia pro ně bude výhodný, a to prý s využitím nových trailerů i poodkrytím zákulisí společně s herními partnery projektu. Měl by snad ale také prozradit více o tom, co to všechno bude stát a kdy to bude k dispozici. 
 
 
Při Opening Night Live nebude pobíhat jen osamocený Keighley, ale také mnozí hosté z 2K, Activision, Bandai Namco, Bungie, Capcom, EA, Epic, Koch / Deep Silver, Private Division (vydavatelé Kerbal Space Program), Sony Interactive Entertainment, Square Enix, Ubisoft a další. Zde by nás mohla řada studií překvapit svými novinkami. 
 
Vedle toho všeho se této show samozřejmě zúčastní i výrobci hardwaru a mezi nimi pak Gigabyte, Caseking, Dell, HP, Samsung, Corsair a další. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama