reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Interaktivní péče o zákazníky, Samsung přichází s novinkou

21.8.2017, PR článek , inzerce
Interaktivní péče o zákazníky, Samsung přichází s novinkou
Společnost Samsung přichází s revoluční novinkou, která změní zákaznický servis od základů. Služba Live Assistant tu je pro ty, kteří neradi hledají na internetu, nekamarádí se s manuály a nechtějí věčně volat svým technicky zdatnějším kamarádům.
Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.
 
Patříte mezi ty, kteří často zápasí s instalací či nastavením Vašeho zařízení? Tak právě pro vás Samsung právě spouští naprostou novinku v péči o zákazníky. Služba Live Assistant je totiž absolutním zjevením na českém i slovenském trhu. Dá se tak říci, že Samsung je průkopníkem ve službách pro zákazníky.

 
 

Snadno a s osobním přístupem

 
Celá služba spočívá v tom, že na webové stránce samsung.live-assistant.cz si vyberete příslušného vyškoleného poradce. Samozřejmostí je fotografie a krátké představení ze strany všech asistentů a samozřejmě lidský a profesionální přístup. A můžeme začít. Vy potřebujete jen přístroj s připojením k internetu, mikrofon a v ideálním případě rovněž kameru. Videohovor asistentovi pomůže se rychleji vpravit do řešení vašeho problému a samozřejmě celý proces významně urychlí.
 
 
Tato interaktivní služba je určena pro prémiové produkty Galaxy S8/S8+ a QLED TV. Všichni asistenti jsou proškoleni na všechny typy produktů, nicméně vy si můžete svého poradce vybrat i podle dané specializace. Můžete si nechat poradit s nastavením a instalací svého zařízení, s výběrem i nákupem vhodného značkového příslušenství nebo si domluvit případný servis. Pokud Vámi vybraného technika nezastihnete ihned online, můžete si dohodnout virtuální schůzku na jiné datum, které se Vám zrovna hodí. Asistenti jsou k zastižení od pondělí do pátku mezi 8. a 18. hodinou.
 
Tak na co ještě čekáte?
reklama