reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kingdom Come dostane čtyři nová DLC včetně ženského dobrodružství

28.5.2018, Jan Vítek, aktualita
Kingdom Come dostane čtyři nová DLC včetně ženského dobrodružství
Titul Kingdom Come: Deliverance pomalu zmizel z našich radarů jako úspěšně vydaná hra, která dostala už řadu záplat a těší se velkého zájmu. I proto se ještě pro letošní rok chystají další placená i neplacená DLC. 
Pro Kingdom Come: Deliverance se tak chystají tři nové příběhy, které v rámci placených DLC přijdou ještě v tomto roce a půjde o From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards. Poslední chystaný A Woman's Lot přijde na začátku příštího roku.
 
 
Můžeme se pouze dohadovat o tom, co přinesou čtyři příběhová DLC. První by se mohlo týkat znovuvybudování míst postižených bojem ze začátku příběhu hry. Název druhého DLC na druhou stranu vcelku jasně vysvětluje o co půjde, takže se můžeme těšit na milostná dobrodružství Jana Ptáčka z Lipé, Band of Bastards by mohl být zase příběh žoldáka a nakonec se dočkají i ti, kteří si tak moc chtěli zahrát ve světě českého středověku ženskou roli. Ta těžko vezme do ruky meč a obleče si zbroj, ovšem rozhodně nepůjde ani o uklízení, vaření a plození dětí. 

Autoři si chystají ale také novinky, které přijdou zadarmo. Půjde o hardcore režim, což obvykle znamená, že stejně jako v reálném světě můžeme umřít pouze jednou a není vyloučeno, že to bude ještě obohaceno o další "hardcore" věci. Pak to bude dokument o tvorbě hry plus další film Combat Academy, který nám přiblíží boj. Tyto filmové materiály nakonec zdarma být nemusí, neboť u nich vysloveně nevidíme náleku (či pergamen) se slovem Free. Zdarma ale bude turnajový režim a také podpora moddingu. Právě ta má dorazit jako poslední po boku DLC A Woman's Lot. 
 
Warhorse Studiost zatím neprozradili, jaké ceny nasadí, což bude upřesněno krátce před nástupem prvního placeného DLC. Je také možné, že lidé, kteří je podpořili v kampani Kickstarteru, získají nějaké další výhody v tomto směru. 
 


reklama