reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ME: Andromeda prý nedostane ani DLC pro jednoho hráče

3.7.2017, Jan Vítek, aktualita
ME: Andromeda prý nedostane ani DLC pro jednoho hráče
Mass Effect: Andromeda rozhodně nepřinesla svým autorům takový úspěch, v jaký doufali, ale dá se říci, že to bylo zcela zaslouženě. Nyní to navíc vypadá, že pro ty, které Andromeda přesto bavila a baví, se ani nechystají DLC. 
Všechny tři předchozí díly série Mass Effect provázela řada dokoupitelných DLC, které nabízejí nový obsah a především pak nové spolubojovníky, mise a lokace, a to vedle dalších drobností, jako nového vybavení, zbraní, atd. Veškerý speciální obsah pro Andromedu však přišel již 21. března společně s plnou verzí hry a byl distribuován zdarma třeba jako dárek za předobjednání hry. A jak to vypadá, žádný další nebude. 
 

Tato hra se přitom rozhodně nedá označit za katastrofu, i když spíše než uznání si v prvních týdnech odnesla posměch za špatné animace a grimasy postav. Jsou tu ale i stížnosti na daleko závažnější nedostatky, jako je chabý scénář a především nezajímavé dialogy, čili i celkový příběh a pak na nudné a zdlouhavé úkoly. 
 
Každý si může najít, co mu na Andromedě vadí nebo vyhovuje, ale nyní je důležité to, že celé této sérii hrozí zánik. Vydavatel Electronic Arts totiž měl už přinejmenším pozastavit vývoj dalších dílů, pro něž měla být Andromeda tím, co první díl pro celou sérii. A nyní se mluví o tom, že ani samotná Andromeda nebude obohacena o žádné další DLC, které by ji vylepšily a rozšířily. 
 
Tomu se ale ani nelze moc divit vzhledem ke zprávám o tom, že Bioware Montreal čeká, či už rovnou prochází zeštíhlením, kvůli němuž toto studio přijde o řadu lidí, kteří na Andromedě pracovali, takže pak už logicky nelze očekávat, že se bude pracovat na dalším obsahu. 
 
Samotní Bioware o ničem takovém oficiálně nemluví, ačkoliv se o zrušení celé série veřejně mluví už několik týdnů, což můžeme považovat spíše za potvrzení těchto informací, ale počkejme si na vyjádření někohoo povolaného. 
 
reklama