reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI uvádí novou základní desku pro HTPC a procesory AMD

12.1.2009, Jan Vítek, aktualita
MSI uvádí novou základní desku pro HTPC a procesory AMD
Společnost MSI představila svou nejnovější základní desku určenou pro počítače typu HTPC a procesory AMD pro socket AM2/AM2+. Jmenuje se Media Live Diva a podporuje technologii ATI Avivo HD, UVD dekodér s rozlišením až 1080p a také má vestavěný...
Společnost MSI představila svou nejnovější základní desku určenou pro počítače typu HTPC a procesory AMD pro socket AM2/AM2+. Jmenuje se Media Live Diva a podporuje technologii ATI Avivo HD, UVD dekodér s rozlišením až 1080p a také má vestavěný digitální audio zesilovač D2Audio DAE-3.



DAE-Media 3 je nejnovějším členem rodiny D2Audio Digital Audio Engine, jenž byl navržen speciálně pro HTPC. Výhodou mají být také malé rozměry a nabízený management spotřeby. Uživatelé se pak mohou rozhodnout mezi 7kanálovým předzesilovačem, nebo 5kanálovým 100W zesilovačem pro instalaci do audio slotu.



Deska dále nabízí řadu užitečných konektorů, jež jistě najdou své využití - HDMI, VGA, RGB komponentní výstup, S/PDIF in/out, Firewire, USB 2.0, Gigabit LAN, audio výstup, subwoofer a audio vstup.

Součástí čipové sady AMD 780M je standardně jádro ATI Radeon HD 3200 se zmíněnou podporou ATI Avivo HD, a to zajišťuje akceleraci dekódování formátů H.264/VC1/MPEG2. Vyhrazená side-port paměť pro jádro je o velikosti 128 MB a jinak je jasné, že do nabízeného socketu můžeme vměstnat řadu procesorů konče čtyřjádrovými AMD Phenom X4.

Zdroj: TZ MSI
reklama