reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové Need for Speed nabídnou předplatitelům "exkluzivní kouř z pneumatik"

18.7.2017, Jan Vítek, aktualita
Nové Need for Speed nabídnou předplatitelům "exkluzivní kouř z pneumatik"
V listopadu přijde na trh nový díl Need for Speed pojmenovaný Payback a někoho v Electronic Arts napadlo, že by se lidé mohli dát k předobjednání jako obvykle přemluvit slibem bonusového obsahu. V tomto případě jde ale o bonusový kouř.
Electronic Arts jsou takoví pionýři mikrotransakcí, kteří se snažili tento koncept posunovat dále a často do míst, kam se už snad ani pouštět nemuseli. Zrovna v případě série Need for Speed si můžeme vzpomenout na rok 2015, kdy přišel díl No Limits, jeho pojmenování je paradoxní už jen tím, že jsme museli čekat na to, až se nám doplní virtuální benzin, což šlo urychlit jak jinak než mikrotransakcemi. O tento simulátor stání na pumpě pochopitelně nikdo nestál.
 

Nyní jde však o něco zcela jiného, a sice o "exkluzivní kouř z pneumatik", který si budou moci užít pouze lidé, co se rozhodnou svůj Need for Speed Payback předplatit. Osobně mě hned zajímalo, jak bude vypadat neexkluzivní kouř a zda se snad ostatním lidem nebude z protáčejících se pneumatik ve hře linout dokonce žádný kouř. Dle uvedených informací by však prostě mělo jít o modrý kouř, takže ostatní jej budou asi mít jen trapně šedý, uvidíme.

Platinová edice této hry pro PlayStation 4 přitom zahrnuje speciální obsah, který lze očekávat a jde o exkluzivní balík aut, nicméně modře zbarvený kouř lze těžko považovat za něco speciálního, co dalo vývojářům nějakou práci navíc kromě změny odstínu.
 
Zdroj: Hexus.net
reklama