reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové ovladače Intelu optimalizují nastavení her

14.2.2018, Jan Vítek, aktualita
Nové ovladače Intelu optimalizují nastavení her
Intel si připravil nové ovladače, jež potěší především ty, kteří integrované grafické čipy v procesorech Intel využívají i pro hraní. Nová verze totiž nabídne optimalizaci pro hry, což se týká jejich nastavení. 
Mluvíme o ovladačích Intel Graphics Driver verze 15.65.3.4944, která je určena pro 64bitové Windows 10 a pro grafická jádra v procesorech Intel 6. generace (Skylake) nebo novější. Týká se to také integrované grafiky Radeon RX Vega M v procesorech Kaby Lake-G. Aktuálně je ale funkce optimalizace herního nastavení stále v betafázi a také je omezeno jen na několik her. 
 
 
Může jít o vcelku užitečnou funkci, protože grafická jádra v procesorech Intel nejsou moc výkonná a pokud firma odvede v optimalizaci jejich nastavení dobrou práci, usnadní uživatelům dlouhé hledání a zkoušení toho nejlepšího nastavení pro jejich CPU. 
 
Aktuálně jsou podporovány následující tituly: Battlefield 1, Battlefield 4, American Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, DOTA 2, Grand Theft Auto V, League of Legends, Overwatch a World of Tanks. Další budou bezpochyby postupně přibývat a zasloužit se o to můžete sami tak, že budete navrhovat vhodné tituly na stránkách Intelu
 
Další novinka ovladačů verze 15.65.3.4944 je optimalizace výkonu pro Age of Empires: Definitive Edition a Final Fantasy XII: The Zodiac Age HD. Intel také uvádí, že ti uživatelé, kteří mají k dispozici alespoň HD Graphics 620, si budou moci dobře zahrát tituly jako Fortnite: Battle Royale as well as They Are Billions, Lost Sphear, Age of Empires: Definitive Edition, Final Fantasy XII: The Zodiac Age HD, OK KO: Let’s Play Heroes, Subnautica, Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds a Dragon Ball FighterZ. 
 
A pokud máte pod kapotou procesoru Intel Iris Pro, můžete si do seznamu přidat i nový Kingdom Come: Deliverance a pak Street Fighter V: Arcade Edition a Metal Gear Survive.
 
 
Zdroj: Intel
 
 


reklama