reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Organizátoři Computexu 2020 stále věří, že show proběhne dle plánu

26.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Organizátoři Computexu 2020 stále věří, že show proběhne dle plánu
Tchaj-wan čelil šířící se nákaze Covid-19 z pevninské Číny jako jeden z prvních, ale dosud nebyl nijak významně zasažen. Připomíná to i prezident a CEO organizace TAITRA, která pořádá veletrh Computex. 
Walter M.S. Yeh tak připomenul, že Tchaj-wan je velice efektivní v ochraně veřejnosti a zavedl účinná opatření proti šířícímu se koronaviru. TAITRA také dále monitoruje celkový vývoj v tomto ohledu, neboť musí mít přehled o návštěvnících z celého světa a zakládá si na dobré informovanosti. 
 
 
Pokud tak letošní Computex proběhne dle plánu na začátku června, zavedena bude řada opatření, aby se zajistily co nejlepší hygienické podmínky. To znamená, že všem návštěvníkům a pracovníkům v místech veletrhu bude silně doporučeno nosit ochranné masky a lidé také budou sledování infračervenými kamerami a zdravotnickými týmy, které budou sledovat, zda se po výstavišti nepohybuji nemocní. Dále budou všude možně rozesety stanice s dezinfekčními prostředky a TAITRA bude návštěvníky pravidelně informovat o celkovém průběhu. 
 
Walter M.S. Yeh se nás na konci svého sdělení snaží ujistit, že i přes složitou situaci bude zajištěno bezpečné prostředí pro všechny zákazníky, čili plán je zatím takový, že Computex 2020 proběhne v řádném termínu. 
 
Mezitím se ovšem Covid-19 už rozšiřuje po Evropě a dostal se i do Jižní Ameriky, takže situace může být za měsíc či dva zcela jiná. 
 


reklama