reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Red Originals: první seriály a filmy youtuberů

4.2.2016, Jan Vítek, aktualita
Red Originals: první seriály a filmy youtuberů
Společnost YouTube patřící pod Google chystá na příští středu velkou událost. Dne 10. února bude uvedena první čtveřice seriálů a filmů od těch nejpopulárnějších youtuberů, jako je PewDiePie nebo Lilly Singh. Uvnitř trailery.
YouTube Red Originals tedy už nepředstavují běžné příspěvky těch, kteří začínali svou kariéru před webovou kamerou, ale jde o profesionálně vypadající díla ze světa seriálů a filmů. Nemůžeme tedy očekávat kvalitu áčkových filmů nebo seriálů z populárních stanic, ovšem je tu jasně patrný výrazný pokrok, jímž se YouTube dostane ještě podstatně dále od stařičkého konceptu lidí mluvících do kamery.





Můžete se tedy podívat na čtyři trailery týkající se nových show a jako první to je A Trip to Unicorn Island, celovečerní dokumentární film známé Lilly Singh, která v něm navštíví celkem 27 světových měst.


Pak tu máme Dance Camp jako "úžasný příběh nezvyklých přátelství, rozpoutaných vášní a objevování sebe sama prostřednictvím síly tance". Čili jde o další celovečerní dokument o pouličním tanečníkovi.


Lazer Team už je z poněkud jiného soudku a jde o akční komedii a opět celovečerní. Vypráví příběh několika smolařů, kteří narazí na mimozemskou loď a z ní si přisvojí supervýkonný bojový oblek.


Nakonec tu máme Scare PewDiePie, první youtuberský seriál plný hororových zážitků a žertíků, které tedy budou zkoušeny na samotného autora. Ten si tak naživo vyzkouší hororové hry. Tato show je produkována autory a producenty amerického seriálu The Walking Dead.


Problém je v tom, že za sledování těchto pořadů si musíme předplatit příslušnou službu, ale to není ta hlavní potíž. YouTube zatím umožní tyto pořady sledovat jen americkým uživatelům v USA. Otázka je, zda to půjde nějak obejít přes proxy jako v případě Netflixu. Jde také zatím jen o první čtyři vlašťovky, které má ještě v tomto roce následovat celé hejno nejpopulárnějších youtuberů. A pokud se později rozhodnete tuto placenou službu využít, budete se moci také těšit ze sledování jiných videí na YouTube bez reklam, možnost snadno stahovat videa a také využít službu Google Play Music.

Zdroj: Hexus.net

reklama