reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony namísto traileru umístilo na YouTube celý film

4.7.2018, Jan Vítek, aktualita
Sony namísto traileru umístilo na YouTube celý film
Společnosti Sony se podařil zajímavý kousek. Přímo někdo z firmy dokázal na YouTube namísto traileru na film Khali the Killer umístit celý tento film. To je celkem podivná chyba a můžeme se ptát, jak se někomu taková věc vůbec může povést.
Sony si tak samo mohlo způsobit škodu, když na YouTube umístilo celý film Khali the Killer (Zabiják Khali), který sice někde ještě nebyl promítán, ale přece jen se už nedá označit za novinku. V Německu a Nizozemí je totiž k dispozici už od loňského listopadu, a to i na DVD a Blu-ray nosičích. V USA už byl také promítán na jednom festivalu, ale pro masy se možnost zhlédnutí otevře až na samotném konci srpna. 
 
 
Film tak už na internetu dávno koluje v pirátských verzích grabovaných z DVD i Blu-ray, takže pro Sony naštěstí nejde o snímek, který by do torrentového koloběhu dostala sama. Firma se snažila dostat na YouTube trailer, který se vztahoval k novým verzím filmu, a to jedné digitální a další na Blu-ray. 
 
Divné je, že člověk zodpovědný za upload traileru na YouTube si nevšiml, že ve skutečnosti nahrává celý 89minutový snímek, což muselo být jasně patrné už z toho, jak dlouho taková akce musela trvat. Ostatně nejde jen o samotné odeslání dat, ale také o následné zpracování videa službou YouTube. 
 
Není tak divu, že se objevují reakce lidí hovořících o snaze firmy Sony zajistit filmu větší publicitu. Ostatně pirátské kopie už jsou dávno k dispozici i ve vysoké kvalitě, takže takový případný "omyl" by nemusel představovat velkou škodu. Ostatně film pak byl z účtu firmy Sony už smazán. 
 
A o co vůbec jde? Zabiják Khali popisuje osudy nájemného zabijáka z východního Las Vegas, který se rozhodne vzít ještě jednu zakázku, aby mohl své babičce na jejím sklonku života zaplatit péči. Ke své oběti si ale vybuduje citové pouto. Jde spíše o nízkorozpočtový film natočený za cca milion dolarů, což opět svým způsobem podporuje verzi o tom, že to byla od Sony záměrná akce. No a proč by ne?
 


reklama