reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tom Clancy's The Division 2 přichází zítra, je tu nový trailer a hardwarové požadavky

14.3.2019, Jan Vítek, aktualita
Tom Clancy's The Division 2 přichází zítra, je tu nový trailer a hardwarové požadavky
Tom Clancy's The Division 2 od Ubisoftu přichází na trh už zítra a my si nyní můžeme připomenout, jaké jsou hardwarové požadavky pro hraní v rozlišeních 1080p, 1440p a 4K. Vedle toho je tu také nový trailer.
Titul Tom Clancy's The Division 2 je tedy připraven, i když někteří již nyní mohou vesele hrát, a to ti, kteří si připlatili za Gold Edition. Ostatní se mohou alespoň podívat na trailer a hardwarové požadavky, aby si ověřili, že pro rozlišení svého monitoru budou mít adekvátní sestavu. 
 
 
Tvůrci se také chlubí tím, že ve hře je věrné prostředí Washingtonu DC, takže v dalším videu se můžeme podívat na to, jak toto své tvrzení obhajují. 
 
 
Hra byla připravena ve spolupráci se společností AMD, takže není divu, že její hardware je v následující tabulce patřičně zvýrazněn. Někdo by se mohl podivovat nad tím, že je v těchto požadavcích dáván Radeon VII na úroveň GeForce RTX 2080 Ti, ale počkejme si na výsledky testů. Jinak je ale Radeon VII samozřejmě spíše konkurence pro RTX 2080. 
 
 
Použitý engine Snowdrop bude zahrnovat řadu prvků optimalizovaných pro hardware od AMD, takže Radeon VII by se skutečně mohl ukázat v lepším světle než jen konkurence pro RTX 2080. 
 
Jmenovitě pak jde o "realistické částicové efekty, stíny s vysokým rozlišením, real-time odrazy i destrukce objektů, volumetrické světlo, dynamické globální osvětlení, podpora asychnronních shaderů i DX12 a kód optimalizovaný pro vícejádrové procesory". 
 
Většina hráčů využije rozlišení Full HD a na to nám bude stačit i Radeon R9 270 nebo GeForce GTX 670 se 2 GB RAM, starší procesor a 8 GB systémové paměti. To ale platí pro 30 snímků za sekundu a nižší detaily. Pro 60 FPS a vyšší detaily to bude chtít silnější procesor a především grafiku úrovně Radeonu RX 480 a GeForce GTX 970 se 4 GB paměti. Na dnešní dobu tak jde o vcelku standardní požadavky.
 
Tom Clancy's The Division 2 přijde také pro Xbox One a PS4 a k dispozici bude buď na Ubisoft Store nebo na Epic Games Store. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama