reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft odkládá pirátskou akci Skull & Bones, ale chystá si čtyři nové AAA tituly

16.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft odkládá pirátskou akci Skull & Bones, ale chystá si čtyři nové AAA tituly
Vypadá to, že letošní E3 nebude zrovna chudé. Mezi množícími se novinkami se rýsují i tři dosud nespatřené AAA tituly od Ubisoftu, kterými se toto studio bude snažit uchlácholit nedočkavce čekající na dokončení Skull & Bones. 
Ubisoft tak ohlašují odsunutí vydání titulu Skull & Bones, který nás zavede do křišťálových moří Karibiku v době plachetnic, kde budeme moci loupit, vraždit a halekat johoho. 
 
 
Jak ukazuje následující video se záběry přímo ze hry, hru Skull & Bones můžeme považovat za jakousi pirátskou arkádu, kde se používají plachetnice vybavené beranidly po vzoru antiky (co na tom, že si při pirátském nájezdu zlámeme čelen) a naši námořníci dokáží obsluhovat děla rychlostí, kterou Lord Nelson neviděl ani v nejdivočejších snech. Historickou a faktickou věrnost tak budeme ve Skull & Bones skutečně hledat marně, ovšem alespoň ta zábava snad nebude chybět, ostatně právě jí je často nutné nejen onu historii trošku přizpůsobit. Z materiálů je také jasné, že Ubisoft v této hře využije leccos ze série Assassin's Creed, což bude přinejmenším samotná mechanika lodních soubojů a z titulu For Honor by si zase mohl vzít systém soubojů postav. 
 
 
Tato hra tak byla odsunuta na pozdější vydání, přičemž na svět měla přijít už v roce 2018 a později byla odsunuta na aktuální fiskální rok (duben 2019 až březen 2020), ale ani to už neplatí, takže to bude až v tom příštím fiskálním roce. Možná. 
 
Ovšem od Ubisoftu se dle jeho vlastních slibů očekává, že právě do konce března 2020 vypustí na trh čtyři nové AAA tituly, jak oznámil vlastním akcionářům. Jedním z nich bude už známý Ghost Recon Breakpoint chystaný na říjen, zatímco zbylé tři jsou zatím zcela neznámé, ale přesto se dá něco odhadnout. 
 
Mluví se totiž o novém titulu série Watch Dogs, který by měl být představen na E3 za pár týdnů a vedle toho tu máme také možný návrat k sérii Splinter Cell. Naopak nový Assassin’s Creed se v brzké době neočekává. 
 
Zdroj: KitGuru 


reklama