reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ventilátory Thermaltake Riing Trio 12 RGB s podporou Amazon Alexa

21.7.2018, Milan Šurkala, aktualita
Ventilátory Thermaltake Riing Trio 12 RGB s podporou Amazon Alexa
Společnost Thermaltake představila nové ventilátory Riing Trio 12 RGB. Na první pohled vypadají jako standardní ventilátory s RGB LED osvětlením, nicméně jsou současně první, které podporují spolupráci s hlasovým ovládáním Amazon Alexa.
V nabídce ventilátorů značky Thermaltake se nově objevily modely Riing Trio 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition. Jde o 120mm ventilátory (dodávány v balení po třech kusech) s 9 lopatkami a PWM řízením otáček. Vybaveny jsou 30 RGB LED, přičemž 12 jich je vepředu, 12 vzadu a zbývajících 6 je po stranách. Celkově je podporováno zobrazení 16,8 milionu různých barev.
 
Thermaltake Riing Trio 12 LED RGB
 
Zajímavostí je možnost hlasového ovládání, ať už jde o software TT RGB Plus a aplikaci Thermaltake AI Voice Control pro Android i iOS nebo poprvé také přes Amazon Alexa. Ventilátory pak mohou měnit své barvy a rychlost podle nejrůznějších dat, např. i podle informací o počasí. Hlasem lze přepínat i mezi světelnými režimy, ztlumit jas a podobně. Podporována je i synchronizace s Razer Chroma Lighting. Jak je vidět, možností ovládání je opravdu mnoho.
 
Thermaltake Riing Trio 12 LED RGB
 
Ventilátory slibují průtok vzduchu o hodnotě 41,13 CFM. Při otáčkách 500 rpm dosahuje hlučnost hodnoty 19,8 dB(A), při maximálních 1500 rpm je to pak 25,2 dB(A). Výrobce také zapracoval na minimalizaci vibrací. Rozměry ventilátorů jsou 120×120×25 mm a váží 168 gramů.
 
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama