reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

World of Warcraft Classic byl spuštěn, chystá se oslava 15. výročí

27.8.2019, Jan Vítek, aktualita
World of Warcraft Classic byl spuštěn, chystá se oslava 15. výročí
Blizzardi právě zprovoznili World of Warcraft Classic pro hráče po celém světě. Hra je k dispozici pro všechny předplatitele World of Warcraft zdarma a nabídne podobu z roku 2006 po aktualizaci Drums of War.
World of Warcraft Classic se tak vrací do roku 2006, kdy ještě neexistovaly jeho expanze a přišla aktualizace zvaná Drums of War, čili verze 1.12.0. Blizzardi chtějí na tuto klasickou verzi nalákat jak veterány, tak nováčky, kteří se chtějí podívat na to, z čeho se WoW vyvinul do dnešní podoby. 
 
 
Studio Blizzard si nemůže zatím stěžovat na nezájem lidí, neboť ještě před zprovozněním serverů pro World of Warcraft Classic si na dva miliony lidí vytvořilo novou herní postavu. Právě kvůli tomu ale vývojáři varují, že servery mohou být zpočátku plné s dlouhými čekacími frontami. 
 
 
To se nakonec vyplnilo, neboť server PC Gamer hlásí, že některé servery pro WoW Classic mají i více než hodinové fronty, v nichž najednou čeká i přes 10.000 zájemců. To má navíc svůj vliv i na výkon v případě, že na nás konečně přijde řada, kvůli čemuž je "téměř nemožné dokončit questy, které zahrnují zabíjení monster".  
 
 
WoW Classic přichází také v oslavě 15. výročí spuštění první verze této online hry, i když do té ještě zbývá několik měsíců. Blizzardi také chystají oslavu jako událost přímo ve hře, a to v poslední expanzi Battle for Azeroth. Plánuje se speciální raid pro hráče s postavami na nejvyšší možné úrovni, kde se ukáží někteří z nejmocnějších nepřátelských bossů v historii WoW. Pro tento účel bude hra udělovat jisté časově omezené bonusy. 
 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama