reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Začalo uzavřené alfatestování Battlefieldu V, jaké jsou nároky?

28.6.2018, Jan Vítek, aktualita
Začalo uzavřené alfatestování Battlefieldu V, jaké jsou nároky?
Firmy Electronic Arts s DICE odstartovaly uzavřené alfatestování hry Battlefield V a vedle toho se také dozvíme, jaké nároky na hardware tato hra bude mít a jaké nabídne zbraně, výstroj a hráčské role. 
Zpráva říká, že minimální a doporučené specifikace se týkají dané alfaverze Battlefieldu V, ale asi není důvod, proč by se měly lišit od konečné verze hry. Ta bude dle plánu vypuštěna do světa letos 19. října a předplatitelé se k ní jako obvykle dostanou o chvíli dříve. Uzavřená alfaverze je k dispozici vybraným hráčům Battlefieldu, kteří dostali pozvánky prostřednictvím klientu Origin. 
 
 
Toto testování se týká pouze anglické verze pro PC a už odstartovalo dnes v deset hodin ráno, přičemž se týká i České republiky. Vybraní lidé si mohou zahrát na mapě Grand Operation Fall of Norway a připraveny jsou dva režimy. V rámci Airborne si buď skočíme padákem s úkolem zničit artilerii, nebo ji budeme naopak na druhé straně bránit. Další režim se nazývá Breakthrough a půjde o průlom v oblasti zátoky a obsazování různých sektorů mapy. 
 
 
Pak je ještě připraven režim Conquest, což je prostě nehynoucí Battlefieldí klasika, kde se bojuje prostě o klíčové opěrné body. Zahrát si budeme moci v rolích tankisty, pilota, útočníka/granátníka, zvěda/odstřelovače, medika/polního chirurga, podpory/kulometčíka či ženisty. 
 
 
Nároky dle očekávání nebudou nijak krvavé. Postačí slušný čtyřjádrový procesor a i v rámci doporučených specifikací grafický mainstream v podobě GeForce GTX 1060 3 GB nebo Radeon RX 480. 
 


reklama