reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Závodní GRID zažije reboot v září, GRID 2 je zdarma

22.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Závodní GRID zažije reboot v září, GRID 2 je zdarma
Codemasters si pro nás chystají reboot závodní série GRID, jejíž novodobý první díl dorazí na PC a konzole během letošního září. Podívat se už můžeme na první trailer a také na další informace o aktuálních slevách starších dílů. GRID 2 je rovnou zdarma.
Codemasters nám oznamují, že GRID je zpět a v plné síle, kterou poznáme 13. září na PS4, Xbox One a PC. Co můžeme čekat, na to se nyní podíváme. Zveřejněný trailer nám ukáže ze začátku spíše jen pálící se pneumatiky, létající pneumatiky či stopy po pneumatikách, abychom si pak ale prohlédli i krátký záběr, který už vypadá jako ze samotné hry. 
 
 
Ještě před tím ale přichází upozornění, že na Steamu aktuálně probíhá akce, v níž si můžeme koupit kompletní balíček GRID s 86% slevou, čili za 20 eur. Nejlepší nabídka ale platí pro titul GRID 2 z roku 2013, který je k dispozici rovnou zdarma. Je třeba ale spěchat, protože tato nabídka vyprší během několika hodin. 
 
 
Co nám tedy slibuje připravovaný titul? Půjde samozřejmě primárně či snad pouze o závody na okruzích, kde se vyřádíme v různých kategoriích. Vybrat si můžeme běžné verze aut, případně supervozy, GT, Touring, "super-modifikované" či jiné. Codemasters slibují opravdu komplexní model poškození vozů, na němž bude záviset jejich chování, což svým způsobem bude platit také pro protivníky. Pokud tedy někomu načechráte plechy, můžete si jej proti sobě poštvat. 
 
Dále nám Codemasters chtějí nabídnout precizně vyladěnou obtížnost, která bude vyhovovat začátečníkům a v jiném nastavení i hráčům požadujícím více simulaci než arkádu. K tomu si vývojáři najali jako konzultanta Fernanda Alonsa, který se ostatně ve hře také objeví. Bude v ní jednak jeho tým a pak i on sám závodící v Renaultu R26. 
 
Nový GRID dorazí na PC a konzole 13. září. K dispozici bude standardní verze hry a také ultimate, s níž si předplatíme tři sezóny DLC. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama