reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD rozdává k Radeonům hru Ashes of the Singularity

14.3.2016, Jan Vítek, aktualita
AMD rozdává k Radeonům hru Ashes of the Singularity
Společnost AMD se rozhodla, že po nabídce nového Hitmana pro vybrané karty zdarma přijde s dalším bundle, který se týká další hry pro DirectX 12, a to Ashes of the Singularity. O co tedy jde nyní?
Nový Hitman se dostal do nabídky AMD zcela logicky, neboť byl vyvíjen v rámci AMD Gaming Evolved a firma říká, že dokáže dobře využít asynchronní shadery, což má být dle ní výhoda právě pro Radeony. Z hlediska podpory DirectX 12 a asynchronních shaderů platí to samé i pro stále ještě vyvíjenou hru Ashes of the Singularity. V této hře Radeony vykazují pod DX12 v porovnání s DX11 velice slušné nárůsty výkonu, což pro NVIDII neplatí, ovšem na druhou stranu se už ukázalo, že GeForce mají vysoký výkon už pod DX11. Ale věnujme se nové nabídce firmy AMD.





Hru Ashes of the Singularity od Oxide Games máme možnost získat zdarma, pokud si vybereme grafickou kartu AMD Radeon R9 380 nebo R9 380X. Tato série z aktuální generace jako jediná vedle modelů s čipy Fiji obsahuje GPU s architekturou GCN 1.2. To samé platí i pro nově zakoupené počítače vybavené těmito kartami. Akce potrvá až do 15. května, ale v tu dobu už může být nabízený počet herních kódů vyčerpán. Svůj kód pak musíte využít do dvou měsíců po skončení kampaně, poté si už hru nebudete moci aktivovat.


V Oxide Games měli velice dobrý nápad, když se rozhodli, že Ashes of the Singularity a její Nitrous Engine bude podporovat DirectX 12 a hlavně když zpřístupnili veřejnosti rané verze této hry. Ihned se z ní díky tomu stal široce známý a diskutovaný titul, jemuž právě podpora DirectX 12 zajistila velkou popularitu, takže to můžeme vidět především jako výtečný marketingový tah. Nicméně samotná hra je na Steam Early Access dobře hodnocena se skóre 75 procent. Jedná se o celoplanetární RTS (Real-time Strategy) s inspirací v titulech Sins of a Solar Empire, Total Annihilation a také Company of Heroes, což se týká především herního systému.

Zdroj: Hexus.net

reklama