reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft nám zdarma nabídne další hru: závodní The Crew

9.9.2016, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft nám zdarma nabídne další hru: závodní The Crew
Ubisoft pokračuje s oslavou svého 30letého výročí a chystá se nabídnout další hru zdarma. Po Rayman Origins to bude akční závodní titul The Crew, který bude v nabídce už od příštího týdnu.
Společnost Ubisoft již nabízela zdarma například původní Splinter Cell z roku 2002, ještě dříve to byl Prince of Persia: The Sands of Time (2003) a aktuálně to je stále ještě Rayman Origins. Pokud máte zájem, můžete si tuto hru stáhnout po registraci do Ubisoft Clubu a bude třeba si pospíšit, neboť už příští týden tuto hru nahradí další v pořadí, a to The Crew.





The Crew je relativně nová hra ze závěru roku 2014, která se na Steamu stále prodává za 30 eur pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ubisoft ji označuje za akční závodní MMO, která se odehrává v otevřeném světě Spojených států, skrz které můžeme s ostatními hráči dle libosti závodit. Vedle toho také říká, že jde o "první plně propojený a otevřený svět", který vytvořila.





Pro hraní The Crew budeme potřebovat PC se 64bitovými Windows 7 a novějším systémem, 8 GB operační paměti, procesor Intel Core 2 Quad na 2,5 GHz / AMD Phenom II X4 na 3 GHz nebo lepší a alespoň grafiku úrovně GeForce GTX 580 / Radeon HD 6950 s 1 GB paměti. Hra samotná na disku zabere 30 GB a bude možné ji na PC ovládat také pomocí gamepadu konzole Xbox 360.

Ubisoft ji bude nabízet konkrétně od 14. září, čili od příští středy a jako obvykle tato možnost potrvá měsíc, než ji vystřídá jiný titul. Ubisoft také k této hře připravuje nové DLC, v němž půjde o téma policisté proti kriminálníkům. Pod označením Calling All Units bude v nabídce od listopadu, a to už pochopitelně za peníze.

Zdroj: Ubisoft
reklama