reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD nabízí až tři hry zdarma s kartami Radeon i procesory Ryzen

1.10.2019, Jan Vítek, aktualita
AMD nabízí až tři hry zdarma s kartami Radeon i procesory Ryzen
Společnost AMD si asi nemůže stěžovat na nezájem zákazníků o nové generace procesorů Ryzen a grafických karet Radeon, ovšem nezapomíná, že ty nerozhodné je občas třeba trošku popohnat. 
Ostatně to není první a jistě ani poslední akce od AMD, které se snaží povzbudit zákazníky ke koupi nového procesoru či grafické karty či případně alespoň potěšit ty, kteří už koupi plánovali. Nyní navíc nejde jen o jednu akci, ale rovnou dvě, a sice "Equipped to Win" a "Raise the Game". Jako obvykle jde o nabídku her zdarma a pochopitelně nepůjde o žádné prkotiny, přičemž díky rozdělení na dvě akce budou zvláště potěšeni ti, kteří jsou rozhodnuti koupit jak nový procesor, tak i grafiku. 
 
 
V případě balíčku Equipped to Win jde o akci spojenou s procesory AMD. Ten, kdo si pořídí jeden z procesorů Ryzen 9 3000 nebo alespoň Ryzen 7 3800X, získá zdarma hru The Outer Worlds od studia Obsidian a pak Borderlands 3.
 
Pokud se spokojíte s procesorem Ryzen 5 3600X, Ryzen 7 3700X, 3600X, 2700X nebo 2700, můžete si vybrat pouze jednu z těchto her a v případě jiných CPU jako Ryzen 5 3600, 3400G a Ryzen 5 2000 máme smůlu. Nicméně všichni, a to platí i pro akci Raise the Game, získají navíc či alespoň tříměsíční předplatné pro Xbox Game Pass pro PC. 
 
Akce Raise the Game se zase týká grafických karet, a to konkrétně Ryzen RX 5700 XT, 5700, 590, 580 a 570. S nimi je zdarma nabízen buď titul Borderlands 3, anebo Ghost Recon Breakpoint a pro ty, kteří si vyberou Radeon VII (pokud jej ještě seženou), RX 560 nebo jednu z RX Vega, je opět připraveno zmíněné předplatné. Jako by snad AMD ani nemělo zájem na tom, aby se doprodaly zásoby karet RX Vega, ale to je jeho věc. 
 
V tiskovce bylo ještě upřesněno, že obě akce lze spojit v rámci Better Together a získat dohromady všechny tři hry, anebo se slabším procesorem dvě hry z celé nabídky Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint a The Outer Worlds.
 
Akce s nabídkou her zdarma budou platit až do samotného konce tohoto roku, ovšem také mohou dojít kupóny, takže kdo bude čekat na poslední chvíli, dočkat se nemusí. Nabídku Xbox Game Pass musíme využít do 10. března 2020. Tato nabídka má platit celosvětově až na některé země jako Severní Korea, apod. AMD však jen pomalu doplňuje seznam spolupracujících prodejců v daných zemích a v tuto dobu (2.10. 8:00) v něm stále ještě nefiguruje ČR. Lze ale předpokládat, že to budou obvyklé velké e-shopy. 
 
Pokud si tak chcete obnovit svou herní sestavu, můžete od AMD koupí vybraného CPU a grafické karty získat hned tři nové hry zdarma a navíc tři měsíce Xbox Game Pass, což už představuje dohromady slušnou hodnotu. 
 
Zdroj: TechSpot, AMD


reklama