reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD představí nové produkty příští středu

2.1.2019, Jan Vítek, aktualita
AMD představí nové produkty příští středu
Co se týče letošního CES, nažhaveni můžeme být především na to, co si připraví společnost AMD, neboť právě ta jako jedna z prvních uvede na trh 7nm produkty. Očekáváme přitom procesory i grafické čipy.
AMD se ústy své CEO a prezidentky Lisy Su podělí s novinkami a novými produkty během příští středy. Do té doby se jistě dozvíme ještě řadu fám a nezaručených informací, které by však měly být stále přesnější a ty nakonec pravdivé se snad objeví i z více zdrojů. Nakonec ale budeme vše vědět jistě až po 9. hodině ranní ve středu 9. ledna, což tedy platí pro kalifornský čas. U nás to bude až po 6. hodině odpolední. 
 
 
A na co konkrétnějšího se můžeme těšit? Oficiální informace jsou vágní a mluví o "řešení některých největších překážek budoucnosti hraní, zábavy a virtuální reality s potenciálem změnit pohled na moderní život". Specificky to budou světově první výkonné procesory a grafické čipy tvořené 7nm procesem. 
 
 
Lisa Su však byla krátce před koncem roku zpovídána právě zástupcem veletrhu CES a mimo jiné uvedla, že její představení bude pro firmu AMD znamenat velký milník, dále že ji na pódium doprovodí velice výjimeční hosté z různých oblastí byznysu a především můžeme očekávat "vzrušující představení produktů nových generací". Více nám Lisa Su pochopitelně neprozradila a doporučila si počkat do příští středy. 
 
Zcela jistě to bude 7nm Vega 20 či Vega II a vedle toho očekáváme také AMD Ryzen 3000 "Picasso", čili nová a stále 12nm APU, ale především pak CPU AMD Ryzen 3000, a ta budou už 7nm. Nakonec tu jsou 7nm GPU Navi, na jejichž brzký nástup můžeme sázet asi nejméně. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama