reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Anthem Icetide: probíhá veřejný test první nové sezónní události

11.11.2019, Jan Vítek, aktualita
Anthem Icetide: probíhá veřejný test první nové sezónní události
Anthem bylo další zklamání v podání studia BioWare, které namísto živoucího světa plného zábavy dodalo nedodělanou hru, jejíž vývoj ztratil směr. V září jsme se ale dozvěděli, že Anthem čekají zásadní změny. 
Titul Anthem si vysloužil kritické reakce recenzentů a jako obvykle ještě kritičtější reakci herní komunity a vypadalo to, že bude možná nedlouho po svém vypuštění tiše uklizen mezi hry, jejichž nabídka je digitální verzí "hrabárny" vše za 49,90. Nicméně Electronic Arts nad Anthem ještě nelámou hůl a chystají velké změny. 
 
 
Zásadní novinky si BioWare teprve chystá, přičemž ještě než dorazí příslušné velké patche, chystají se menší sezónní jednohubky, aby vyplnily hluché místo. První taková aktualizace přichází pro letošní Vánoce a aktuálně probíhá veřejný test pro PC v rámci Public Test Server (PTS).
 
Dosud byl přitom Anthem oživen pouze jednou, a to první plánovanou událostí Cataclysm, která zájem hráčů trošku pozvedla, ale jen mírně a na krátkou dobu. Plánované Akty byly přitom zrušeny v přípravách na větší změny, o jejichž nástupu zatím nevíme nic. 
 
Co se týče probíhajícího testování, toho se v případě platformy PC může zúčastnit kdokoliv, aby se podíval, o čem to vše bude. Jedná se o sezónní událost nazvanou Icetide, s jejímž rámci mohou lidé soutěžit v lokalitě Tyrant Mine, kdo se umístí výše v žebříčku. 
 
Dále jde o změny v režimu Freeplay, který po dobu Icetide bude častován sněhovými bouřemi (Snow Globe Storm), Outlaw střety a také jistou Freelancer Time Trial. Pevnost Tarsis dostane pochopitelně vánoční výzdobu a okolní svět bude zamrzlý. Tak se snad dočkáme vánočního sněhu alespoň v počítačových hrách. 
 
Icetide můžeme zkoušet do konce dnešního dne. Je třeba se k tomuto testování přihlásit v rámci účtu na Origin. Kdy ale bude Icetide v ostrém provozu, to je zatím nejasné. 
 
Zdroj: Kitguru 


reklama