reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bethesda na E3: Dishonored, Wolfenstein a další novinky

13.6.2017, Jan Vítek, aktualita
Bethesda na E3: Dishonored, Wolfenstein a další novinky
Bethesdě se budeme věnovat i v další dnešní aktualitě, neboť ta na E3 prezentovala nové pokračování hry Dishonored, pak se můžeme podívat i na další díl Wolfensteina a také si na své přijdou zájemci o kvalitní tituly pro VR, neboť se pro ni chystá Fallout 4.
Bethesda tak měla na E3 co prezentovat a ukázala nové hry, o nichž dosud spíše mlčela. Jako první tu máme nový Dishonored: Death of the Outsider, jejž nelze brát jako další pokračování série (čili Dishonored 3), ale jako samostatný spin-off, čili mírné odbočení z hlavního námětu. 
 
 
O hlavního hrdinu tak nyní nepůjde a namísto něj budeme sledovat osudy Billie Lurk, kterou známe právě z druhého dílu. Ta bude usilovat o život jistého Outsidera na příkaz Dauda a vypadá to, že využije sílu a moc bionických implantátů. Těšit se tak můžete na 15. září tohoto roku. 
 
 
Dále tu máme Wolfenstein II: The New Colossus, čili už opravdový druhý díl série, který se opět bude týkat postavy B.J. Blazkowicze po událostech z Wolfenstein: The New Order. A samozřejmě nebudou chybět staří dobří náckové, a to ve vylepšené grafice. Tato hra se chystá na trh o něco později, a to 27. října. 
 
Dále můžeme zmínit titul The Evil Within 2 chystaný na 13. října, který snad Bethesda označí za větší úspěch, než jaký jí přinesl první díl. Nicméně ten byl evidentně dostatečně oblíbený a kupovaný na to, aby mu bylo přichystáno pokračování, které bude stavět na prvním dílu a jeho hororové atmosféře. 
 
A nakonec tu máme VR adaptace již známých her, a to jednak Fallout 4 a pak i Doomu z minulého roku. Ty budou určeny konkrétně pro headset HTC Vive a nezbývá než počkat na to, jak se s tím Bethesda popere. Zvláště Doom by mohl být ve VR velice zajímavý, ale otázka je především ta, jak to bude s ovládáním.
 
 
Ze zveřejněného videa to ale vypadá, že v Doom VFR nebudeme chodit jako obvykle, ale přesouvat se jako v jiných VR střílečkách. To znamená, že si pomocí speciálního tlačítka vybereme místo, kam se náš avatar v okamžiku přesune a odtamtud budeme bojovat, než se rozhodneme skočit zase dále, a to vše pomocí klasických pohybových ovladačů dodávaných k HTC Vive.
 
reklama