reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bethesda ohlašuje titul Fallout 76

31.5.2018, Jan Vítek, aktualita
Bethesda ohlašuje titul Fallout 76
Zatím se moc neví o chystané hře Fallout 76 krom toho, že si Bethesda opravdu chystá, jak dokládá její nový trailer. Ten má pouze jeden a půl minuty a ze hry samotné nezobrazuje vůbec nic, takže co o ní vůbec víme?
"Ve vaultu 76 začíná naše budoucnost", zazní na konci nového traileru ke hře Fallout 76 od firmy Bethesda. Ten doprovází hit Johna Denvera Take Me Home, Country Roads z roku 1971 a pak můžeme na plakátu v traileru najít ještě odkaz na rok 1776, který je pro USA velice význačný. Probíhala Americká revoluce a válka za nezávislost a tento rok je považován jako počátek a ustanovení americké národnosti. Vedle toho je uveden ještě rok 2076, čili období těsně před Velkou válkou a dlouho před událostmi hry Fallout 1, jejíž příběh se začal odvíjet až v roce 2161. 
 
 
Více se dozváme 10. června v Los Angeles na E3, kdy Bethesda bude svou novou hru prezentovat. Tato událost bude streamována živě přes služby Twitch, YouTube, Twitter, Facebook i na Bethesda.net, takže toho můžete být také svědky, ovšem budete si muset přivstat, neboť v našem pásmu to bude až 11. června o půl čtvrté ráno. 
 
Video ještě ukazuje, že naše postava bude slavit "reclamation day" a že boje skončily, radioaktivní spad se usadil a je na čase znovu postavit to, co bylo zničeno. Půjde tak s největší pravděpodobností o odbočku z hlavní herní linie a dle Kotaku může jít nějaký druh online hry. 
 
 
Víme také, že Fallout 76 vyvíjí jednak v hlavních Bethesda Game Studios v Marylandu a také ve studiích v Austinu, dříve známých jako Battlecry Studios. Ty vytvořily moderní Doom z roku 2016, tak že by šlo nakonec o něco podobného? 


reklama