reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bethesda si chystá ještě na letošek překvapení

7.9.2017, Jan Vítek, aktualita
Bethesda si chystá ještě na letošek překvapení
Bethesda Softworks se ústy svého zástupce v jednom rozhovoru na PAX West jen tak mimochodem zmínila, že si na letošní rok připravuje hru, o níž dosud nikomu neřekla. O co asi tak může jít? 
Tuto skutečnost prozradil Pete Hines z marketingu Bethesdy na PAX West, a to bohužel jen tak mimochodem v jedné ze svých odpovědí. Sami se o tom můžete přesvědčit v tomto videu, z nějž je patrné, že Hines se nechystal o daném titulu prozradit vůbec nic, a to ani zda jde o zcela novou hru, nebo pokračování něčeho již známého. Uvidíme, ale vše, co o ní Hines uvedl, bylo: "Máme hru, která přijde ještě v tomto roce a o níž jsme dosud nikomu nic neřekli", po čemž dodal, že ta přijde brzy.  
 
 
Bethesda nám přitom v poslední době dělá radost, však má rozjetou úspěšnou sérii Wolfenstein a Dishonored a přinesla také velice kvalitní tituly Doom (2016) a Prey (2017). 
 
Co se týče posledních měsíců tohoto roku a plánovaných her od Bethesdy, jako první by měl dorazit Dishonored: Death of the Outside jako samostatný datadisk chystaný na 15. září. Pak budou následovat The Evil Within 2 a Wolfenstein 2 ve dnech 13. a 27. října, pak očekáváme VR verzi hry Skyrim, Quake Champions a aktualizaci pro Elder Scrolls Online vedle karetní free-to-play hry The Elder Scrolls: Legends. 
 
Hines ještě stačil říci, co ostatně je každému zcela jasné, a sice že nepůjde o The Elder Scrolls VI. Na této hře ostatně dle dostupných informací aktuálně nikdo nepracuje a je velice pravděpodobné, že Bethesda s ní počká na další skutečně novou generaci herních konzolí, což rozhodně není PS4 Pro nebo Xbox One X. 
 
Můžeme tak jen hádat, o co půjde, ale logicky by nemělo jít o velký titul, i když možné je všechno. Hádat bychom mohli nějakou odnož již existujícího titulu, ale počkáme si. 
 
Zdroj: KitGuru
reklama