reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Quake Champions brzy v raném přístupu na Steamu

18.8.2017, Jan Vítek, aktualita
Quake Champions brzy v raném přístupu na Steamu
Quake Champoins budou brzy k dispozici na Steamu jako Early Access titul a pokud snad bojkotujete obchod firmy Valve, můžete využít Bethesda.net. Potěší také fakt, že tento titul bude k dispozici se slevou. 
Quake Champoins vstoupili do betaverze v březnu, od kdy byli k dispozici pro uzavřenou skupinu testerů a po pěti měsících je tak id Software připraveno se posunout do další fáze vývoje. Od 22. srpna, čili už od příštího úterý, bude tato hra k dispozici jako Early Acccess, a to jednak na Steamu a potom i na Bethesda.net. 
 
 
Za tento raný přístup ale budete muset zaplatit, ovšem původní cena Quake Champions byla stanovena na 40 dolarů a ta byla při této příležitosti snížena na 30 dolarů, za něž se tak dostanete do betatestovací fáze a samozřejmě pak získáte i finální verzi, neboť ta je koncipována jako free-to-play. Navíc to zahrnuje i Champions Pack, čili přístup k aktuálnímu výběru šampiónů plus všech dalších, se kterými vývojáři ještě přijdou. Dále tu je jako bonus jistý exkluzivní skin pro Rangera a také tři "Reliquaries". To jsou virtuální bedny, které ukrývají různé kosmetické bonusy pro zbraně, postavy či celkový hráčův profil. 
 
Spuštění Early Access také znamená, že vývojáři nabídnou hru se zbrusu novým obsahem. To znamená třeba dvě nové mapy, a to Church of Azathoth a Tempest Shrine, a pak i dalšího šampióna, což je Doom Slayer, známá hlavní postava ze série Doom. Jako takový má k dispozici svůj berserk, v němž může pobíhat po mapě a drtit nepřátele holýma rukama a jako pasivní schopnost má dvojitý skok. 
 
Pro úplné nováčky má hra připravena nový tutorial i střelnici, kde si bude možné vyzkoušet sílu a schopnosti různých zbraní. Vedle toho všeho bude mít hra i vlastní systém pro dorozumívání se hlasem. 
 
Pokud jste se zúčastnili uzavřeného betatestování, máte přístup k Early Access zdarma, a to právě prostřednictvím Bethesda.net. Vývojáři ale nesdělují, jak dlouho bude pro ostatní zájemce platit nabídka se slevou na 30 dolarů. 
 
reklama