reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bing AI má nyní 3 různé režimy, ty ovlivní kvalitu a přesnost odpovědí

9.3.2023, Milan Šurkala, aktualita
Bing AI má nyní 3 různé režimy, ty ovlivní kvalitu a přesnost odpovědí
Chatbot ve vyhledávači Bing byl vylepšen a nyní umožňuje použít jeden ze tří různých způsobů odpovědí. Umělá inteligence se tak může chovat různě v závislosti na nastavení podle toho, co po něm vlastně požadujete.
Microsoft vylepšil svého chatbota ve vyhledávači Bing. Oznámil tak Mike Davidson na Twitteru, podle něhož je nyní k dispozici New Bing. Ten umožňuje více různých stylů konverzací, které podle tohoto nastavení mohou vést k různým kvalitám (či lépe řečeno vlastnostem) odpovědí. Vybraní uživatelé budou moci nastavit, zda chtějí odpovědi v režimu More Creative, More Balanced nebo More Precise. Jinými slovy řečeno, uživatel si může vybrat, zda chce především přesnost odpovědí, nebo zda má být chatbot více kreativní (nebo něco mezi tím).
 
Microsoft Edge
 
Např. kreativní režim má přinést více odpovědí nebo nápadů, které budou více "out-of-the-box", neboli více nekonvenční. Uživatelé mohou tyto odpovědi hodnotit palcem nahoru a dolů a tím pomoci k ladění chatbota. Další novinkou je, že se chatbot může přepnout do nějaké celebrity a odpovídat jejím stylem. Stačí před jméno celebrity vložit znak "#". Jsou zde ale jistá omezení, kdy by nemělo být možné volit např. politiky nebo některé kontroverzní osobnosti.
 
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama