reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Chris Hook, veterán ještě z dob ATi, odchází z AMD

16.4.2018, Jan Vítek, aktualita
Chris Hook, veterán ještě z dob ATi, odchází z AMD
Ke konci minulého roku to byl Raja Koduri a nyní AMD ztrácí dalšího dlouholetého pracovníka, jimž byl Senior Director v Global Product Marketing Chris Hook. Ten svou kariéru spojenou s firmou AMD začal ještě v bývalé ATi. 
Chris Hook vstoupil do společnosti ATi v roce 2001, kdy byly aktuální karty Radeon 7000 Series. ATi pak byla v roce 2006 akvizována společností AMD, a tak se do ní dostal i on sám a zbylé roky z celkem 17 let strávil na různých pozicích spojených s marketingem a PR. 
 
 
Chris Hook se ke svému odchodu vyjádřil na Facebooku v příspěvku, který je aktuálně už nedostupný, ale podívat se na něj můžeme díky serveru VideoCardz. V něm Hook vzpomína na začátek své kariéry, kdy ještě v prostorách firmy ATi byla místnost pro kuřáky, velikost tranzistorů se měřila v mikronech a používalo se rozlišení 320 x 240. Nyní si dopřeje několik dní volna, než se začne věnovat nové práci od konce tohoto měsíce, o níž zatím nechce mluvit.
 
Jako obvykle se nedozvíme žádný konkrétní důvod odchodu a zatím ani to, kam směřuje. Nicméně jsou dobře známy přátelské vztahy mezi ním a Rajou Kodurim, který už působí v Intelu, a tak se samozřejmě spekuluje o tom, že si Koduri Hooka přetáhl k sobě do nové divize.
 
Co se týče uvolněné pozice v AMD, tu obsadí Sasa Marinkovic, aktuální Director of Software Marketing. Ten mimochodem působil v ATi už od roku 1996 na technických pozicích, než od roku 2005 přešel do marketingu. 
 
Zdroj: VideoCardz


reklama