reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master uvádí levné skříně MasterBox MB311L ARGB a MB320L ARGB

13.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master uvádí levné skříně MasterBox MB311L ARGB a MB320L ARGB
Cooler Master si připravil dvě nové skříně MasterBox MB311L ARGB a MB320L ARGB, které se od sebe liší pouze v jedné hlavní věci, a tou je zpracování čelního panelu. Jedna má děrovaný panel a druhá pak "tmavé zrcadlo".
Cooler Master MasterBox MB311L ARGB a MB320L ARGB jsou tak velice podobné skříně, z jejichž označení je zřejmé, že mají v jisté formě nabídnout ARGB podsvícení. ARGB znamená, že jsou zde využity adresovatelné barevné světelné diody, které tak lze ovládat každou zvlášť. Dle očekávání pak jde v tomto případě o využití ARGB LED ve ventilátorech, a to dvou předních.  
 
 
 
Model MB311L tak nabízí přední panel s vloženým perforovaným plechem, skrz nějž budou moci dva přední podsvícené ventilátory nabírat čerstvý vzduch. Model MB320L má namísto toho tmavý průhledný panel, takže vzduch bude moci proudit dovnitř pouze přes boční průduchy v čele skříně. 
 
 
Tyto skříně se hodí pro sestavy založené na deskách Micro ATX nebo Mini ITX a obě přichází s předinstalovanými 120mm ventilátory v předních pozicích, ovšem za cenu chybějícího zadního. Na tom se šetřilo, ale vzhledem k ceně 60 USD (platí pro oba modely) se tomu nelze divit. 
 
Zajímavé je zpracování levé bočnice, kterou tvoří sklo, jež však nezabírá celý bok. Pod ním je už napevno přichycený panel, který kryje pozici zdroje a dvou 2,5"/3,5" zařízení přístupnou z opačné strany, kde je již kovový panel po celé výšce skříně. 
 
 
 
Do čela skříně se mimochodem vejdou až tři 120mm ventilátory nad sebe, nahoře je pak místo pro další dva 140mm modely a vzadu pro jeden 120mm s vertikálně volitelnou pozicí. Maximální výška procesorového chladiče je 166 mm, což bude stačit snad na všechny věžovité modely pro 120mm ventilátor, zdroj může mít 140mm hloubku, anebo lze vybrat i mnohem větší, pokud odstraníme šachtu pro disky a karty mohou být dlouhé až 344 mm. 
 
Přední panel skříně nese dva USB 3.0, dva 3,5mm audio konektory, ARGB 2-to-3 rozdělovač a v případě skříní verze S02 také ovladač ARGB podsvícení. MasterBox 311L ARGB a MasterBox 320L ARGB přijdou na trh 18. února. 
 
Zdroj: KitGuru


reklama