reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cyberpunk 2077: další materiály a informace z Gamescomu

22.8.2018, Jan Vítek, aktualita
Cyberpunk 2077: další materiály a informace z Gamescomu
Ostře sledovaný projekt Cyberpunk 2077 polských CD Projekt Red opět pustil pár chlupů v podobě nových snímků, videa a informací. Co nového se tak dozvíme nejen o Night City, v němž se bude odvíjet příběh?
Cyberpunk 2077 nedávno ukázal první trailer, který vyvolal nadšení z detailnosti jeho světa a dnes byl posílen slib o tom, jakou svobodu v tomto herním světě tvořeném městem Night City budeme mít. 
 
 
Snadno tak narazíme třeba na takovouto trojici sympatických pánů nebo na ještě sympatičtější postavy. 
 
 
Vypadá to, že drsňák s kruhovým objezdem na hlavě a částečně pozlacenou pistolí by mohl být jednou z hlavních postav, a sice jistý Jackie Welles, žoldák a pomocník našeho avatara. 
 
 
Pistoli strčenou pod krk notně vylepšeného chlapíka už evidentně drží zástupkyně něžného pohlaví, což by mohla být naše vlastní postava, která bude moci být právě žena nebo muž a jmenovat se bude prostě a jednoduše V. 
 
 
Toto jsou všechny čtyři nové screenshoty, které byly na Gamescomu představeny. 
 
 
V rozhovoru s Richardem Borzymowskim se dozvíme, že Night City bude plně otevřeno pro prozkoumání, a tak bude celý Cyberpunk 2077 o svobodě pohybu a jednání. A stejně jako v reálném světě (či pořádném RPG) budou mít naše akce a volby svůj dopad, což je jednoduše popsáno jako "uvěřitelný svět", ale zároveň bude Night City tím nejhorším městem k životu. 

Zdroj: Hexus.net 


reklama