reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

DC Comics už brzy spustí vlastní streamovací službu

21.7.2018, Milan Šurkala, aktualita
DC Comics už brzy spustí vlastní streamovací službu
Se streamovacími službami se roztrhl pytel. Jako by nestačil Netflix, Amazon Prime a několik dalších, svou službu bude mít i DC Comics. V tomto případě půjde i o kombinaci obchodu a sociální platformy.
Už nějakou dobu se mluví o streamovací službě od DC Comics s názvem DC Universe. Na letošním Comic-Conu se o připravované službě opět hovořilo a proniklo na povrch více informací. Vzhledem k tomu, že bude obsahovat obsah jen od tohoto studia, na první pohled překvapí poněkud vysoká cena $7,99 měsíčně, resp. $74,99 ročně. Kdo si službu objedná na celý rok dopředu do 25. července (spuštění služby by pak mělo nastat na podzim), dostane tři měsíce zdarma.
 
DC Universe
 
Nepůjde ale jen o streamování filmů od DC Comics, to by byla cena opravdu vysoká. K dispozici budou i exkluzivní seriály (prvním z nich budou Titans), uživatelé si také budou moci přečíst klasické obrázkové komiksy převedené do elektronické podoby.  Součástí služby bude i obchod s produkty vázanými ke komiksům této společnosti (merchandise) včetně exkluzivních produktů, bude zde i diskuzní fórum pro budování komunity fanoušků dokonce s možností být ve spojení s tvůrci. Nebude chybět ani encyklopedie jednotlivých postav a možnost vyhrát hodnotné ceny. 
 
DC Universe bude k dispozici na desktopu i v aplikacích pro iOS a Android. Podporovány budou i technologie Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV a Google Chromecast. Obsah si bude možné stáhnout pro pozdější prohlížení offline. Co ale mnoho fanoušků DC Comics zklame, je fakt, že se k nám služba zatím nepodívá, pokud vůbec.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama